DIGI RCS & RDS: Comunicare pentru Romani, ce da GRATIS pentru MILIOANE de Oameni!

DIGI RCS RDS Comunicare Romani GRATIS MILIOANE Oameni

DIGI RCS & RDS, compania cu una dintre cele mai mari baze de clienti in Romania la ora actuala, anunta in mod oficial o hotarare foarte importanta, in baza careia le ofera gratis oamenilor posibilitatea de a beneficia de 50% reducere timp de o luna de zile pentru diverse servicii pe care le are disponibile.

DIGI RCS & RDS explica mai jos faptul ca indiferent de serviciul pe care decidem sa il contractam, fie ca este vorba despre cele de televiziune, telefonie mobila, sau internet, ni se ofera o reducere de 50% pentru activarea lor, dar numai daca suntem clienti noi, nu si daca avem alte servicii de la companie.

Campania aceasta speciala pe care cei de la RCS & RDS o deruleaza in Romania, este una despre care ar trebui sa stie foarte multa lume, iar asta pentru ca in baza ei ne putem asigura de faptul ca vom beneficia de un pret mai mic, chiar daca numai pentru o luna, pentru anumite servicii oferite de catre ea.

RCS & RDS nu este singura companie din Romania care are oferte speciale disponibile pentru clientii dornici sa profite de ele, dar este una dintre putinele care da o asemenea reducere pentru servicii de acest tip, timp de o luna, asa ca merita sa profitam de tot, daca suntem interesati de ofertele de acest gen in tara noastra.

Client nou ? Voucher CADOU! Abonează-te la net, TV sau mobil de la DIGI, folosește codul “reducere50” și beneficiezi de 50% reducere în prima lună. Alege serviciile dorite. Adaugă-le în coș. Înainte să plasezi comanda, introdu codul voucherului pentru a aplica reducerea. Click pe butonul “Confirmă cod” și gata, acum poți finaliza comanda.