MOL: Anuntul IMPORTANT pentru Romani, ce face cu Politia Romana

MOL Anuntul IMPORTANT Romani face Politia Romana

MOL, unul dintre lanturile de benzinarii cu un numar foarte mare de locatii in toata Romania la ora actuala, a decis sa anunte in mod oficial ce face impreuna cu Politia Romana pentru cetatenii tarii, iar asta deoarece sustine un program de educatie rutiera in liceele selectate, pentru 3.000 de elevi romani.

MOL explica mai jos faptul ca programul se desfasoara in 15 licee, si ca scopul este de a invata 3.000 de elevi cum sa aiba un comportament responsabil in trafic, iar asta pentru ca modul in care ei se comporta ca pietoni, sau ca soferi, daca au carnet de conducere, este important nu doar pentru ei, ci si pentru alte persoane.

Initiativa pe care cei de la MOL Romania o sustin este una importanta pentru Romania, iar asta deoarece in baza ei multi elevi de liceu pot invata cum sa aiba un comportament mai responsabil in trafic, direct de la Politia Romana, cea care este insarcinata cu supravegherea felului in care se desfasoara traficul in Romania.

MOL Romania are mai multe detalii in clipul video de mai jos, dar si pe website-ul sau, cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere al acestui proiect, astfel ca daca sunteti cu adevarat interesati sa aflati mai multe, atunci ar fi bine sa va uitati cu atentie mare la informatiile care ne sunt puse la dispozitie.

Suntem extrem de încântați să vă anunțăm că MOL România, alături de Poliția Română și Asociația E.D.I.T. au lansat în luna mai programul „Ora de educație rutieră la liceu, powered by MOL”. Acesta își propune ca prin cursuri interactive cu privire la siguranța rutieră, să formeze 3.000 de elevi din 15 licee, pentru ca aceștia să deprindă un comportament responsabil în trafic. Lăsăm un preview asupra evenimentului și a interacțiunii pe care am avut-o cu elevii de la Colegiul Sf. Sava.