WhatsApp: Comunicarea de ULTIM MOMENT, Masuri pentru Miliarde de Oameni

WhatsApp Comunicarea ULTIM MOMENT Masuri Miliarde Oameni

WhatsApp a facut o foarte importanta comunicare de ultim moment, prin care vrea sa aduca in atentia imediata a miliardelor de persoane care-i folosesc aplicatia de pe telefoanele iPhone si Android, faptul ca au posibilitatea de a afla in detaliu ce masuri de siguranta au fost gandite de catre platforma pentru ei.

WhatsApp a creat o noua sectiune speciala in cadrul website-ului sau, iar prin intermediul ei ne ofera posibilitatea de a descoperi toate masurile de securitate care au fost implementate in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android de-a lungul timpului, astfel incat comunicarile noastre sa fie mult mai sigure.

Multumita acestei sectiuni speciale pe care cei de la WhatsApp Messenger au creat-o, oricare dintre oamenii din intreaga lume care folosesc platforma, au posibilitatea reala de a vedea exact cum sunt protejate toate conversatiile, apelurile audio, apelurile video, si nu numai, astfel incat nimeni sa nu le poata intercepta.

WhatsApp Messenger ii si anunta pe oamenii din intreaga lume in legatura cu aceste masuri, astfel incat oricare sa stie foarte clar de ce anume se poate bucura in cadrul aplicatiei, compania facand de ceva vreme diverse tipuri de campanii speciale pentru a ajuta lumea sa inteleaga cat de mult s-a schimbat platforma in ultimii ani.

Vă prezentăm noul nostru hub de securitate – aici puteți afla totul despre angajamentul nostru față de siguranța utilizatorilor, confidențialitate și integritate și puteți descoperi cum vă protejăm și vă împuternicim cu instrumentele pentru a face din WhatsApp un refugiu sigur.

Securizat prin design! Pentru a vă menține în siguranță, am conceput o experiență de mesagerie și apelare cu securitate de clasă mondială, am creat instrumente inovatoare pentru a vă pune în control și suntem acolo pentru a vă sprijini atunci când aveți nevoie.