Austria: Cererile de URGENTA ale Germaniei, ce Se Intampla cu Romania si Schengen

Austria Cererile URGENTA Germaniei Intampla Romania Schengen

Austria vede roadele eforturilor din ultimele lui ale lui Karl Nehammer, dar si ale lui Gerhard Karner, iar asta pentru ca astazi vin informatii noi cu privire la cererile urgente ale Germaniei, facute de catre ministrul de interne Nancy Faeser, ea dorind ca Uniunea Europeana sa aiba un nou sistem de azil, mult reformat, din cauza problemei migratiei ilegale.

Austria cere de luni de zile aceasta reforma, dar acum Germania “apasa butonul de panica”, si vrea o reglementare a migratiei in EUropa, pentru ca migratia ilegala sa poata fi tratata intr-una semenea mod incat deportarile celor care nu primesc azil sa poata fi facute mult mai rapid decat pana in momentul de fata.

Austria si Germania colaboreaza din acest punct de vedere, chiar daca nu se inteleg in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Schengen, insa cand vine vorba despre oprirea migratiei ilegale, si returnarea celor care nu au drept de azil in Europa, lucrurile stau complet diferit, cele doua tari fiind aliate in cererile de reformanre a acestor sisteme din UE.

“Acum trebuie să luăm deciziile corecte pentru a reglementa în sfârșit migrația în Europa în mod eficient. Aceasta este o ispravă extraordinară. Este esențial să reglementăm, să controlăm și să reducem în mod clar migrația ilegală în același timp. Sunt convins că putem ajunge la alte compromisuri viabile.

Cei care nu au nicio posibilitate de a li se permite să rămână în UE ar trebui să se întoarcă acasă înainte de a călători în UE. Guvernul federal se angajează să protejeze consecvente drepturile omului și să respecte proceduri de azil echitabile. Dorim să oferim o protecție specială copiilor și altor grupuri vulnerabile.”