Volodimir Zelenski: Video DRAMATIC cu Victimele Bombardamentelor Ruse din Ucraina

Volodimir Zelenski Video DRAMATIC cu Victimele Bombardamentelor Ruse din Ucraina

Volodimir Zelenski a publicat un video dramatic, in care prezinta unele dintre victimele bombardamentelor ruse din Ucraina, mai exact copii care si-au pierdut viata fara vreo vina din cauza crimelor de razboi comise de catre armata rusa in anul de teroare din tara noastra vecina.

Volodimir Zelenski confirma deasemenea si noi masuri luate in ceea ce priveste sanctiunile impuse impotriva Rusiei, si a celor care o ajuta sa treaca peste sanctiunile impuse de catre Uniunea Europeana, SUA, sau alte tari.

“Astăzi am ținut o ședință specială pe tema sancțiunilor. Direcția Principală de Informații, Serviciul de Informații Externe, Guvernul, Oficiul. Am analizat în detaliu modul în care Rusia eludează sancțiunile și cine o ajută.

Diferite țări, diferite companii, fără de care Rusia nu ar putea produce arme teroriste, inclusiv rachete. Din păcate, statul terorist reușește să folosească tehnologiile lumii printr-o rețea de furnizori, și reușește să ocolească regimurile internaționale de sancțiuni.

Vedem fiecare direcție de eludare a sancțiunilor existente, fiecare țară al cărei teritoriu sau jurisdicție, ai cărei cetățeni sunt folosiți de Rusia pentru a continua teroarea. Și trebuie să închidem toate aceste zone – împreună cu partenerii noștri – pentru a ne asigura că rachetele și armele rusești nu conțin produse ale lumii libere. Se vor face demersurile necesare.

Mulțumim tuturor celor care ne ajută să luptăm cu răul agresiunii! Slavă tuturor războinicilor noștri! Și vă mulțumesc pentru această zi în prima linie. Glorie Ucrainei!

Dmytro de 13 ani din Harkov, Liza de 4 ani din Vinnytsia, Serhiyko din Novosoloni, care avea doar 2 zile. Cel puțin 500 dintre copiii noștri sunt deja pe lista copiilor nevinovați victime ale agresiunii ruse.

Ei ar putea deveni oameni de știință celebri, artiști, campioni ai sportului, să creeze istoria Ucrainei. Au fost uciși de armele rusești și de ura, care continuă să ia și să distrugă viața copiilor ucraineni în fiecare zi.

Este încă imposibil de determinat numărul exact de copii răniți din cauza ostilităților active și a ocupării ruse a unei părți a teritoriului Ucrainei.

Pentru a proteja viața, trebuie să înduram și să câștigăm acest război! Toată Ucraina, tot poporul nostru, toți copiii noștri trebuie să fie liberi de teroarea rusă!”