Marcel Ciolacu: Mesajul de ULTIMA ORA al Presedintelui PSD pentru Viitorul Romanilor

Marcel Ciolacu Mesajul ULTIMA ORA Presedintelui PSD Viitorul Romanilor

Marcel Ciolacu transmite un mesaj de ultima ora pentru milioane de romani din intreaga tara, presedintele PSD vorbind despre viitorul oamenilor din Romania, iar asta pentru ca in atentia tuturor aduce masurile pe care intentioneaza sa le ia pentru ca situatia economica actuala sa fie imbunatatita.

Marcel Ciolacu explica mai jos ce inseamna patriotismul economic, si de ce Romania poate beneficia de pe urma unei strategii care-l are in centru, iar mai jos aveti explicatiile presedintelui PSD cu privire la ceea ce intentioneaza sa faca in Romania dupa ce va fi numit premier, si va obtine votul Parlamentului.

„Viziunea PSD privind guvernarea se referă la dezvoltare prin patriotism economic, adică prin investiții și producție aici, în România! 19 proiecte de #investiții în valoare de 6,4 miliarde de lei, din care 2,2 miliarde ajutor de stat, au fost aprobate săptămâna aceasta prin schema de ajutor de stat pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie derulată de Ministerul Finanțelor (HG 807).

Acestea înseamnă în fapt un efect triplu de multiplicare în economie și peste 4 mii de noi locuri de muncă care vor fi create. Vom contribui astfel la dezvoltarea unor #industrii competitive în România: industria auto, industria materialelor de construcții, industria alimentară, industria IT, industria farmaceutică, activități de asistență spitalicească și fabricarea produselor din cauciuc.

Aceasta este singura cale structurală de a atinge cele 3 mari obiective ale guvernării: 1. Creștere economică prin producție și investiții în România; 2. Stoparea creșterii prețurilor și refacerea puterii de cumpărare; 3. Crearea de locuri de muncă mai multe și mai bine plătite.

Am promis că vom trece de la economia bazată pe consum de bunuri din import la economia bazată pe #producție aici, în România. În 2023 și 2024 vom întoarce în economie și pentru populație 8-10% din PIB, de 5 ori mai mult decât în timpul guvernărilor anterioare.”