ATENTIONARE Meteorologica ANM, de ULTIMA ORA, NOWCASTING pe 6 Iunie in Romania

ATENTIONARE Meteorologica ANM ULTIMA ORA NOWCASTING 6 Iunie Romania

Atentionarea meteorologica a ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, nowcasting, care a fost emisa pe 6 iunie 2023 pentru Romania, are menirea de a aduce in imediata atentie a romanilor fenomenele meteo care vor afecta mai multe regiuni din tara noastra in urmatoarele ore.

ANM vorbeste mai jos despre intensificari ale vantului, care la rafala vor atinge 60 km/h in toate zonele pe care le vedeti mai jos, astfel ca expertii meteo ne recomanda sa fim extrem de atenti la ceea ce vom face in cursul urmatoarelor ore.

COD GALBEN!

Data emiterii : 06-06-2023 ora 8.

Valabil de la : 06-06-2023 ora 9:00 până la : 06-06-2023 ora 15:00.

In zona : Județul Caraş-Severin: Moldova Nouă, Oravița, Anina, Bozovici, Pojejena, Carașova, Berzasca, Sichevița, Răcășdia, Grădinari, Sasca Montană, Lăpușnicu Mare, Bănia, Dalboșeț, Coronini, Ticvaniu Mare, Ciclova Română, Gârnic, Șopotu Nou, Vărădia, Socol, Berliște, Cărbunari, Naidăș, Vrani, Ciuchici, Ciudanovița, Goruia;

Se vor semnala : intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 55…60 km/h.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.