Posta Romana: Anuntul IMPORTANT, ce Ofera in Parteneriat cu eBay in Romania

Posta Romana Anuntul IMPORTANT ce Ofera in Parteneriat cu eBay in Romania

Posta Romana le transmite un anunt foarte important romanilor, iar asta pentru ca dezvaluie ceea ce a decis sa ofere in parteneriat cu eBay in Romania, iar asta pentru ca in cazul antreprenorilor exista o oferta speciala pentru expedierea de colete catre alte tari.

Posta Romana detaliaza mai jos ce fel de servicii le pune la dispozitie companiilor interesate, iar asta pentru ca prin intermediul retelei sale, ofera optiunea de a vinde produse in mai multe colturi ale lumii, pentru oricine este interesat sa faca asta.

Prin proiectul E-Export Nation sprijinim IMM-urile românești să se dezvolte la nivel global! De acum nu mai trebuie să te complici cu livrarea coletelor am pregătit o soluție unică pentru a simplifica activitatea de export online în România.

Extinde-ți afacerea la nivel internațional în cel mai simplu mod. Noul parteneriat dintre 𝐏𝐨𝐬̦𝐭𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆ și eBay îți oferă soluții personalizate, consilier eBay dedicat, diverse opțiuni de expediere și multe altele! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în program este disponibil pe website-ul eBay:

  • Comenzile pot fi expediate în peste 200 de destinații la nivel global;
  • Tracking complet până la livrare;
  • Returnări gratuite pentru articole nelivrate;
  • Soluții de integrare automată;
  • Manager de cont dedicat;
  • Plăți lunare.

Accesează pagina dedicată de pe website-ul eBay și înscrie-te în program!

Dacă ești antreprenor, trimite un e-mail la adresa cnpr.vanzari@posta-romana.ro pentru o cerere de ofertă.