WhatsApp: 3 AVERTIZARI Foarte IMPORTANTE pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp 3 AVERTIZARI IMPORTANTE Telefoanele iPhone Android

WhatsApp transmite 3 avertizari foarte importante pentru cele peste 2 miliarde de persoane care folosesc platforma de pe telefoanele iPhone si Android, iar asta pentru ca vrea sa ajute oamenii sa inteleaga mai bine cum sa isi protejeze conturile si mesajele impotriva celor care vor sa le faca rau.

WhatsApp spune, in primul rand, ca trebuie sa activam sistemul de autentificare in 2 pasi, pentru a ne asigura ca nimeni nu ne va putea fura contul din platforma, iar asta deoarece sistemele de acest gen sunt gandite special pentru a impiedica orice fel de furt, oferindu-ne noua controlul total asupra autentificarilor.

In cazul in care folositi o versiune modificata a aplicatiei WhatsApp Messenger, ei bine compania americana ne avertizeaza sa nu facem acest lucru, iar asta pentru ca ele pot fi pline de malware, si pot fura toate datele noastre din conversatii, asa ca ni se cere sa le evitam cu precadere, pentru a ne proteja datele.

WhatsApp  Messenger ne avertizeaza deasemenea sa avem grija ce fel de persoane adaugam in grupurile de conversatii, iar asta pentru ca unele dintre ele pot fi de rea credinta, si ar putea sa ne vrea doar raul, deci ni se cere sa ne uitam cu foarte mare atentie la ceea ce facem, pentru a nu ne crea singuri probleme.

Preia controlul asupra experienței tale. Consultați acești pași simpli care vor adăuga straturi suplimentare de protecție pentru a împiedica hackerii și escrocii să vă fure contul și datele. Activați verificarea în doi pași. Configurați un cod secret și nu îl distribuiți niciodată nimănui pentru a împiedica pe cineva să vă fure contul.

Utilizați întotdeauna WhatsApp-ul oficial. Utilizarea versiunilor false ale WhatsApp prezintă riscuri serioase de confidențialitate și securitate pentru contul și datele dvs. Păstrați-vă grupurile în siguranță. Controlați cine vă poate adăuga în grupuri și cine se poate alătura grupurilor dvs. și eliminați membri sau mesaje atunci când este necesar.