OMV: Mesajele IMPORTANTE pentru Romani si Benzinariile din Tara

OMV Mesajele IMPORTANTE Romani Benzinariile Tara

OMV transmite 2 mesaje foarte importante pentru romanii din toata tara, ele vizand atat benzinariile, cat si oamenii care ajung sa-si alimenteze masinile in ele, iar asta pentru ca vorbim despre doua promotii prin care da gratuit oamenilor lucruri de care ar putea sa se bucure foarte serios in aceasta perioada.

OMV vorbeste mai jos despre faptul ca le ofera romanilor posibilitatea de a castiga bilete gratuite la Electric Castle, daca decid sa profite de o promotie, in baza careia pentru cumparaturile facute in benzinariile din tara, au sansa de a castiga unul dintre cele 200 de bilete oferite de catre companie acum, pentru o perioada limitata de timp.

Conform celor de la OMV Romania, puteti vedea ca separat de asta, exista inclusiv o promotie speciala pentru gentile de calatorie Mandarina Duck, iar asta pentru ca ele sunt disponibile la un pret special, iar pana pe 30 iulie sunt oferite la cumparaturi de 40 de LEI din benzinarii, inclusiv puncte pentru a cumpara aceste genti.

OMV Romania stie foarte bine cat de importante sunt aceste tipuri de promotii pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca multi oameni vor sa se bucure de ceea ce este oferit gratuit in cazuri de acest gen, si merita sa profitati de tot, asta inainte de expirarea perioadei in care puteti participa la campanie.

AMR 43 de zile până ne distrăm împreună la Electric Castle. Câștigă unul dintre cele 200 de bilete Premium Pass sau un backstage tour, în 3 pași simpli:​ Hai în stațiile OMV;​ Plătește cumpărăturile cu cardul tău Mastercard; Înscrie tranzacția pe website.

Secretul celor mai bune vacanțe? Gențile de călătorie Mandarina Duck – acum la un preț special dacă ești client OMV.  Până pe 30 iulie, la fiecare 40 de lei cheltuiți în stațiile OMV pe alimentări sau cumpărături, primești un punct sub formă de sticker sau în format digital în aplicația OMV MyStation.