Chefi la Cutite: Deciziile de ULTIMA ORA pentru Concurenti Anuntate de Antena 1!

Chefi la Cutite Deciziile ULTIMA ORA Concurenti Anuntate Antena 1

Chefi la Cutite, unul dintre cele mai populare reality show-uri ale momentului in Romania, este urmarit de milioane de romani din intreaga tara la ora actuala, iar pentru ei cei de la Antena 1 au facut anunturi cu deciziile de ultima ora pe care le-au luat, ele fiind foarte importante pentru buna desfasurare a competitiei.

Chefi la Cutite a avut aseara un nou battle organizat de catre chefi, iar asta pentru ca duelurile aduc spectacolul in bucaratia emisiunii de la Antena 1, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, a existat foart emulta tensiune in duelul in urma caruia au plecat acasa 2 dintre concurentii care s-au luptat pentru faima in competitie.

In baza felurilor de mancare gatite in cadrul acestei editii a Chefi la Cutite, Mariana Zinner și Florin Borșaru au parasit competitia, ei fiind eliminati in urma degustarilor facute de catre chefi, astfel ca resutl concurentilor vor avea parte de emisiuni si mai intense, cu battle-uri care le vor pune serios talentul la incercare.

Chefi la Cutite continua si astazi, iar asta pentru ca in aceasta seara va avea loc un nou duel intre concurentii care sunt dornici sa castige competitia, iar desigur ca ei vor trebui sa demonstreze ca au tot ceea ce le trebuie pentru a obtine premiul cel mare, insa nu le va fi deloc usor, ceea ce nu e o surpriza prea mare.

Chefii au degustat preparatele de la battle. Este în șoc! Medic!”. Eliminare dublă în sezonul 11 Chefi la cuțite! Doi concurenți au părăsit emisiunea: „Ne luăm rămas bun”. Cui i s-a făcut rău pe platoul de filmare. Echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat battle-ul 11.