ENEL: Hotarare in ATENTIA Clientilor, ce da GRATUIT Romani din Tara!

ENEL Hotarare ATENTIA Clientilor GRATUIT Romanior tara

ENEL, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii care activeaza la ora actuala in Romania, a hotarat sa ii anunte in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce le da gratuit incepand din luna iunie, iar asta pentru ca vorbim despre premii in valoare de 500 de LEI fiecare, pe care le poate obtine oricine.

ENEL explica mai jos faptul ca, daca achitam integral facturile pentru energie electrica si gaze naturale pana la data de 31 august 2023, avem sansa de a castiga unul dintre cele 50 de premii in valoare de 500 de LEI fiecare, ele fiind oferite de catre companie oricaror clienti care vor sa profite de aceasta promotie.

Dupa cum prea bine stiti deja, ENEL Romania permite achitarea facturilor printr-o varietate de metode, inclusiv online prin intermediul website-ului sau, asa ca oricine este intr-adevar dornic sa profite de aceste optiuni, are tot ceea ce ii trebuie pentru a face acest lucru, si a castiga premiile de 500 de LEI oferite.

ENEL Romania explica in cadrul regulamentului de pe website-ul sau tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu felul in care putem participa la campanie, si in care sunt oferite premiile pentru noi toti, asa ca nu ratati ocazia de a castiga oricare dintre premiile grozave, care sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp.

𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧 la campania „Vara, soldul 0 la factură te poate face câștigător”! Achită integral toate facturile la energie electrică și gaze naturale până pe 𝟯𝟭 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁 și ai șansa să câștigi unul dintre cele 50 de premii în valoare de 500 de lei fiecare. Consultă regulamentul campaniei aici.