DIGI Romania: Decizia pentru Clienti, ce Ofera cu 50% REDUCERE Timp de 4 Luni!

DIGI Romania Decizia Clienti Ofera 50 REDUCERE Timp 4 Luni

DIGI Romania ii anunta pe clientii din Romania, dar si pe oricare dintre romani, in legatura cu ceea ce a decis sa ofere cu reducere de 50% timp de 4 luni de zile la ora actuala, iar asta pentru ca daca sunteti interesati de continutul disponibil prin HBO, atunci va puteti bucura de o promotie speciala chiar acum.

DIGI Romania explica mai jos faptul ca le ofera romanilor posibilitatea de a activa extraoptiunea MAXPAK cu HBO Max inclus, beneficiind de o reducere de 50% timp de 4 luni de zile, pentru o perioada contractuala de 24 de luni de zile, deci o idee foarte buna pentru un numar mare de romani care vor sa profite de tot.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la DIGI ne ofera posibilitatea de a activa extraoptiunea MAXPAK cu HBO Max de ceva vreme, insa ideea de a oferi si 50% reducere timp de 4 luni de zile este ceva complet nou, ceva disponibil doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, pentru oamenii dornici.

DIGI are pe website-ul sau toate detaliile acestei campanii speciale, pe care o deruleaza pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti dornici sa profitati de ea, acum este momentul sa o faceti, inainte sa dispara pentru totdeauna din cadrul website-ului sau, asa ca fiti vigilenti la promotie.

SPY/MASTER pe HBO Max | Activează-ți extraopțiunea MAXPAK cu HBO Max inclus și urmărește cel mai nou serial HBO. 50% reducere x 4 luni la activare. Mai multe detalii aici! Urmărește povestea agentului dublu Victor Godeanu cu
extropțiunea MAXPAK cu HBO MAX inclus.