Vodafone: Hotararea IMPORTANTA, ce da GRATUIT Clientilor din Toata Romania

Vodafone Hotararea IMPORTANTA GRATUIT Clientilor Toata Romania

Vodafone isi anunta oficial clientii din toata Romania despre o foarte importanta hotarare pe care a luat-o, iar asta pentru ca dezvaluie ce da gratuit pentru oameni chiar acum, si dupa cum puteti vedea in mesajul de mai jos, vorbim despre 10 premii in valoare de 100 de euro in fiecare saptamana de derulare a campaniei.

Vodafone ofera in cadrul aplicatiei MyVodafone mai multe detalii cu privire la felul in care putem profita de aceasta campanie speciala la ora actuala, iar asta pentru ca vorbim despre multe premii saptamanale in bani oferite pentru milioane de clienti care folosesc cartelele prepay pe care le are grupul de telecomunicatii.

In cadrul acestei campanii derulate de catre Vodafone Romania, aplicatia MyVodafone este in centrul campaniei, ea putand fi instalata in mod gratuit pe iPhone si Android chiar acum, iar daca sunteti interesati sa aveti sansa de a lua banii grupului de telecomunicatii, ar fi bine sa o aveti in telefoane chiar acum.

Vodafone Romania deruleaza de ceva vreme aceasta campanie speciala pentru clientii din toata tara, asa ca merita sa ne uitam cu atentie la ceea ce ne este oferit, pentru ca promotia va fi disponibila doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, si merita sa profitati de tot, atat timp cat este oferit.

Acum “banii” din Banii Înapoi sunt și 10 x 100 euro CASH pe săptămână. Accesează aplicația My Vodafone, generează-ți voucher și intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele zece premii săptămânale. Detalii în aplicație.