WhatsApp: Multiple SCHIMBARI Importante Anuntate Oficial pentru iPhone

WhatsApp Multiple SCHIMBARI Importante Anuntate Oficial iPhone

WhatsApp a anuntat in mod oficial multiple schimbari importante pentru telefoanele iPhone, o noua actualizare fiind disponibila chiar acum pentru utilizatorii din intreaga lume, dar nu toate dintre noutatile pe care le puteti vedea mai jos sunt oferite chiar imediat, unele urmand a fi disponibile in viitor.

WhatsApp permite oficial folosirea unui al doilea iPhone la acelasi cont din platforma, dupa ce a oferit functia pe Android de ceva vreme, asta in timp ce tot pentru iOS a implementat in sfarsit si optiunea de a pastra inclusiv mesajele temporare, asta desigur doar daca noi le-am tirmis catre o alta persoana.

Daca obisnuiti sa publicati statusuri in cadrul WhatsApp Messenger, atunci e bine sa stiti a puteti aplica teste diferite mult mai usor pentru ele, inclusiv culori de fundal noi, iar daca primiti GIF-uri de la diverse persoane, este important deasemenea sa stiti ca ele vor fi redate in mod automat in aplicatie.

WhatsApp Messenger ofera intr-un final in iOS si optiunea de a crea scurtaturi pentru apeluri direct in aplicatia Calendar, ceva cerut de foarte multa vreme, si oferit abia acum, dar vorbim totusi despre o veste extrem de buna care vine pentru noi la ora actuala, si e bine sa stim despre ea, pentru ca e importanta.

Acum puteți folosi WhatsApp pe mai multe telefoane. Pentru a conecta un iPhone ca însoțitor, atingeți opțiunea „conectați acest dispozitiv” pe ecranul de înregistrare a numărului de telefon. Acum puteți salva mesaje importante pentru mai târziu când utilizați Disappearing Messages. Apăsați lung pe un mesaj și alegeți „Păstrați” pentru a începe.

S-au adăugat noi instrumente de suprapunere a textului pentru Status, inclusiv fonturi și culori de fundal actualizate. GIF-urile se vor reda acum automat, fără a fi nevoie să le atingeți. Adăugați o legătură de apel WhatsApp la aplicația Calendar iOS selectând „Adăugați la Calendar” atunci când creați o legătură de apel din fila Apeluri.