Survivor: Decizia de ULTIMA ORA a PRO TV, ce Ofera Milioanelor de Fani Romani!

Survivor Decizia ULTIMA ORA PRO TV Ofera Milioanelor Fani Romani

Survivor a fost cel mai popular reality show din Romania la inceput de an 2023, iar desi castigatorul sau a fost anuntat in mod oficial luna trecuta, cei de la PRO TV au hotarat sa le mai ofere fanilor surprize din competitia care a generat atat de multa valva in tara noastra timp de nu mai putin de 5 luni de zile.

Survivor continua in aceasta perioada cu o noua emisiune numita Survivor: Dincolo de Insula, in care cei de la PRO TV difuzeaza prin intermediul platformei VOYO imagini filmate in timpul competitiei, dar care nu au fost difuzate la televizor in episoadele pe care trustul media le-a transmis saptamanal.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, episoadele acestea speciale cu tot ceea ce s-a intamplat la Survivor Romania, si nu a fost dezvaluit oficial pana acum, ne arata foarte multe surprize despre care multa lume nu a stiut, dar care vin sa ne arate cat de multe mai avem de descoperit despre aceasta competitie majora.

Survivor Romania este un reality show extrem de popular in Romania, formatul fiind popular in intreaga lume, iar noile episoade transmise acum, ne vor ajuta sa descoperim mai mult din lumea despre care nu am stiut pana in momentul de fata, dar care ascunde foarte multe secrete extrem de interesante.

Ai vizionat cel mai nou episod Dincolo de insulă ? Intră pe VOYO ca să vezi întoarcerea lui Ionuț Iftimoaie în țară. Așa a arătat primul festin alături de familia sa pentru Remus, după întoarcerea în țară. Urmărește episodul integral din 𝐒𝐔𝐑𝐕𝐈𝐕𝐎𝐑: : Dincolo de insulă • disponibil exclusiv pe 𝐕𝐎𝐘𝐎!