BCR Romania: Noile SCHIMBARI pentru Clientii Romani Anuntate Oficial!

BCR Romania Noile SCHIMBARI Clientii Romani Anuntate Oficial

BCR Romania a decis sa-si anunte in mod oficial clientii romani in legatura cu schimbarile pe care le-a facut in mod oficial, pentru ca ei sa beneficieze de cele mai bune experiente cand ii folosesc serviciile, iar ele sunt unele de foarte bun augur la ora actuala, si merita sa stim despre ceea ce se intampla.

BCR Romania explica mai jos faptul ca aplicatia George pentru telefoanele iPhone si Android a fost actualizata, noua versiune fiind oferite oamenilor cu o serie de schimbari extrem de importante, care ar trebui sa ne aduca in atentie tot ceea ce se intampla, din punct de vedere al functionalitatii pe care ea o ofera.

Conform celor de la BCR, in cadrul celei mai recente versiuni a aplicatiei pentru iPhone si Android, a fost implementat un nou chat, care ne ofera posibilitatea de a cere ajutor direct de la consultantii bancii, pentru orice fel de probleme am avea cu serviciile care ne sunt oferite in fiecare zi de catre institutia financiara.

BCR explica deasemenea faptul ca vom putea incarca si fisiere de dimensiune mare in cadrul aplicatiei, ceea ce pana acum nu era disponibil, acolo unde aveam optiunea de a incarca fisiere, asa ca merita sa ne uitam cu atentie si la aceste optiuni, pentru a ne bucura de servicii de cea mai buna calitate de la banca.

George aduce noi îmbunătățiri. Noua versiune a aplicației beneficiază de un nou chat, gata să vă ajute cu orice întrebare legată de serviciile și produsele BCR. De asemenea, veți putea încărca fișiere mai mari în mesageria aplicației.