E.ON: Notificare Oficiala de IMPORTANTA Mare, ce Transmite Multor Clienti Romani

EON Notificare Oficiala IMPORTANTA Mare Transmite Multor Clienti Romani

E.ON, unul dintre grupurile cele mai mari din Romania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale romanilor din toata tara, le vorbeste multor oameni despre ceea ce se intampla incepand cu data de 14 iunie 2023, iar asta pentru ca se da startul programului Casa Verde pentru Fotovoltaice in mai multe regiuni.

E.ON ii atentioneaza pe clientii din aceste regiuni cu privire la faptul ca au posibilitatea de a depune dosare pentru a beneficia de banii care sunt oferiti de catre AFM in zilele de 14 – 16 iunie 2023, pentru a primi sumele de pana la 20.000 de LEI, pentru a instala panouri fotovoltaice in propriile case, daca vor.

Conform celor de la E.ON Romania, subventia pe care statul roman o lasa pentru romani poate fi obtinuta inclusiv daca ne inscriem la campanie inclusiv prin intermediul website-ului grupului de energie, asa ca daca vreti sa profitati de tot, ar fi bine sa nu ratati aceasta ocazie, atat timp cat ea este disponibila.

E.ON Romania nu este singurul grup de energie care le ofera romanilor optiunea de a se bucura de subventia oferita de catre AFM, asa ca daca sunteti interesati de acesti bani, dar primiti energie de la un alt grup, ar fi bine sa va uitati inclusiv la optiunile pe care le ofera acestea pentru inscriere.

𝟏𝟒 𝐈𝐔𝐍𝐈𝐄 𝟐𝟎𝟐𝟑! 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐢̂𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 #𝐂𝐚𝐬𝐚𝐕𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐅𝐨𝐭𝐨𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐢𝐜𝐞 𝐢̂𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐥𝐞: 𝐀𝐫𝐠𝐞𝐬̧, 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̧𝐢, 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̧𝐚, 𝐆𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮, 𝐈𝐚𝐥𝐨𝐦𝐢𝐭̧𝐚, 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚 𝐬̦𝐢 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧!  Dacă locuiești în aceste județe, intră pe site-ul AFM pe 14, 15 și 16 iunie 2023 și depune actele solicitate pentru înscrierea în programul #CasaVerde Fotovoltaice!  Nu rata subvenția de 20.000 lei! Lasă-ți datele pe site-ul nostru până la startul programului și vei beneficia în curând de o ofertă specială.