Insula Iubirii: Anuntul de ULTIMA ORA al Antena 1, Imaginile FIERBINTI care au Pus pe JAR Romanii!

Insula Iubirii Anuntul ULTIMA ORA Antena 1 Imaginile FIERBINTI Pus JAR Romanii

Insula Iubirii, unul dintre extrem de popularele reality show-uri din Romania de-a lungul anilor, este pregatit sa reinceapa pe data de 22 iunie la Antena 1, insa intre timp ispitele au fost prezentate, si vorbim despre imagini fierbinti care au pus foarte multi romani pe jar, iar asta pentru ca ne arata ispitele in toata splendoarea lor.

Insula Iubirii, sau Temptation Island, asa cum se numeste formatul international, va avea episoadele transmise joia si vinerea la 20:30 de catre Antena 1, insa pana atunci, puteti vedea ispitele care va vor delecta privirile in cursul urmatoarelor luni, pentru ca emisiunea este una care va dura ceva timp.

10 ispite noi au fost alese pentru acest sezon al Insula Iubirii Romania, iar asta pentru ca Antena 1 vrea sa aduca si mai multe controverse in cadrul competitiei care va tine milioane de romani cu ochii lipiti de ecrane in zilele de joi si vineri, atunci cand vor fi transmise episoadele competitiei in tara noastra.

Insula Iubirii Romania ne va aduce extrem de multe imagini si video din momentele cele mai fierbinti ale emisiunii, atunci cand ispitele vor incerca sa-si seduca favoritii, astfel ce ne asteapta o vara incinsa cu emisiunea pe care Antena 1 a pregatit-o, deci e bine sa urmariti cu atentie fiecare dintre epsioade.

Insula aruncă în joc armele seducției! Ispitele ies la atac! Insula Iubirii, noul sezon vine din 22 Iunie, Joi și Vineri, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Cine iubește nu lasă! Cine sunt cele 10 ispite feminine care aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor de la Insula Iubirii ?