GARANTAT de la Vodafone pentru Clienti, ce da GRATUIT in Romania pentru Oameni!

GARANTAT Vodafone Clienti GRATUIT Romania Oameni

Vodafone, unul dintre grupurile cele mai mari de telecomunicatii care activeaza in tara noastra la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani in legatura cu tot ceea ce le ofera gratuit la ora actuala, iar asta pentru ca in cadrul aplicatiei MyVodafone sunt disponibile o serie de premii gratuite acum.

Vodafone explica mai jos faptul ca in urmatoarele 4 zile ofera gratuit in cadrul aplicatiei MyVodafone premii pentru noi aventuri, iar clientii din Romania vor primi garanatat un asemenea premiu, astfel ca in mod teoretic, oricine ar trebui sa se poata bucura de campania speciala pe care o deruleaza compania.

Premii garantate in aplicatia MyVodafone

Prin intermediul aplicatiei MyVodafone a celor de la Vodafone Romania, compania le permite clientilor din toata tara sa se bucure de o varietate de servicii care nu sunt in mod obisnuit disponibile fara a o avea instalata in prealabil, asa ca merita sa ne uitam cu atentie la promotiile care sunt anuntate.

Vodafone Romania permite descarcarea gratuita a aplicatiei MyVodafone prin intermediul App Store si Google Play Store chiar acum, insa daca sunteti interesati de campania cu roata norocoasa, atunci trebuie sa va uitati in aplicatie inclusiv pentru a vedea care sunt conditiile in baza carora putem participa.

Pentru că ești clientul nostru, ai 5 zile de surprize în aplicație!​ Învârte roata în fiecare zi și câștigi un premiu garantat pentru noi aventuri. Se anunta 5 zile de vara norocoasa.