Germania: Anuntul de ULTIMA ORA din Ungaria, SCANDAL cu Viktor Orban in UE si Spatiul Schengen

Germania Anuntul ULTIMA ORA Ungaria SCANDAL Viktor Orban UE Spatiul Schengen

Germania, una dintre cele mai mari tari din Uniunea Europeana, si una dintre cele mai mari sustinatoare ale aderarii Romaniei la Spatiul Schengen, este in centrul unui anunt de ultima ora pe care Viktor Orban il face direct din Ungaria, iar asta pentru ca premierul maghiar starneste noi controverse in UE cu ceea ce spune despre migratie si relocarea migrantilor.

Germania sustine o relocare echitabila a migrantilor care primsc azil in Uniunea Europeana, iar Viktor Orban a facut o serie de comentarii care au uimit multa lume, comparand situatia actuala gandita de Comisia Europeana pentru Spatiul Schengen, cu ceea ce se intampla cu 8 decenii in urma pe continentul European, si afecta milioane de oameni.

Germania vorbeste despre relocarea migrantilor, insa Viktor Orban intreaba ce se intampla daca ei nu vor dori sa mearga in Ungaria, afirmand daca acestia vor fi adunati de catre politie si transportati cu vagoanele in tara sa, aducand aminte de practicile de acum 8 decenii, ceea ce desigur ca nu se va intampla in realitate in secolul 21.

“Este greu de imaginat cum se va întâmpla această relocare a refugiaților din UE. Sunt toți acești migranți în Germania. Dacă migranții nu vor să vină voluntar din Germania în Ungaria, atunci îi vor prinde și îi vor colecta, îi vor pune în vagoane în Germania, ni le vor expedia și îi vor descărca aici ?

Orice țară care nu permite migranților să intre ar trebui să fie forțată să facă acest lucru. tot ce cerem celor de la Bruxelles este să nu spună Ungariei cu cine trăim noi, ungurii, aici și nu vor să ne spună care ar trebui să fie politica noastră de migrație.”