Netflix Aduce in ATENTIA Tuturor Romanilor SCHIMBARILE Importante Impuse

Netflix Aduce ATENTIA Tuturor Romanilor SCHIMBARILE Importante Impuse

Netflix a facut o serie de schimbari foarte importante pentru romanii care sunt abonati si platesc pentru a vedea filmele si serialele disponibile in cadrul platformei la ora actuala, ele impunandu-ne sa activam conturi de membri suplimentari, pentru a oferi si altora acces la contul nostru.

Netflix explica mai jos beneficiile si diferentele suplimentare pentru aceste conturi, ele avand un pret lunar de 2.99 euro, si ofera acces la platforma pentru un singur dispozitiv, prin contul nostru, activarea putanf fi realizata in mod automat prin intermediul contului nostru.

Membri suplimentari

Un cont Netflix este menit să fie partajat de persoanele care locuiesc împreună într-o singură gospodărie. Persoanele care nu se află în gospodăria ta vor trebui să-și folosească propriul cont pentru a viziona Netflix. Aflați mai multe despre partajarea Netflix.

Detinatorii de conturi pot cumpăra un spațiu suplimentar pentru membri și pot invita persoane din afara gospodăriei lor să folosească Netflix. Consultați Planuri și prețuri pentru prețuri suplimentare pentru membri.
Un membru suplimentar va avea propriul profil, cont și parolă, dar calitatea de membru va fi plătită de persoana care l-a invitat să se alăture.

Beneficii și diferențe suplimentare pentru membri

Beneficii

Membrii suplimentari se pot bucura de multe dintre aceleași beneficii ca și alți membri Netflix:

  • Acces nelimitat la emisiuni TV, filme, documentare și multe altele premiate.
  • Libertatea de a viziona Netflix acasă sau în timp ce călătorești prin orice dispozitiv conectat la internet care oferă aplicația Netflix, inclusiv televizoare inteligente, console de jocuri, playere media de streaming, set-top box-uri, smartphone-uri, tablete și browsere web.
  • Aceeași calitate video și audio ca și membrul care i-a invitat.
  • Profilul, contul și parola lor.

Diferențele

Diferențele cheie între conturile de membru suplimentar și conturile de membru tipic:

  • Membrii suplimentari pot viziona Netflix pe orice dispozitiv, dar numai pe un dispozitiv la un moment dat.
  • Membrii suplimentari pot descărca și titluri, dar numai pe un singur telefon sau tabletă o dată.
  • Membrii suplimentari pot avea doar 1 profil și nu pot crea profiluri suplimentare.
    • Acest profil poate fi un profil nou sau un profil eligibil transferat de la detinatorul contului care a invitat membrul suplimentar.
    • Acest profil poate avea evaluări de maturitate diferite, dar nu poate fi un profil pentru copii. Aflați mai multe despre controlul parental Netflix.
  • Membrii suplimentari trebuie să își activeze contul în aceeași țară asociată cu cel al detinatorului contului.
    • Exemplu: Dacă detinatorul contului s-a înscris în Romania, membrul suplimentar trebuie să creeze și să activeze contul de membru suplimentar în Romania.