Netflix: Informatiile IMPORTANTE pentru Romani, ce Trebuie sa Stii Oficial!

Netflix Informatiile IMPORTANTE Romani Trebuie Stii Oficial

Netflix ii informeaza in mod oficial pe romanii din toata tara, prin intermediul unui anunt oficial, cu privire la ceea ce trebuie sa stie in legatura cu noile schimbari facute din punct de vedere al accesului la conturi, iar asta pentru ca, dupa cum stiti, de acum nu mai putem oferi contul oricui pentru a-l utiliza.

Netflix explica mai jos cum putem sa descoperim dispozitivele din conturile noastre care nu vor mai avea acces fara a plati o suma suplimentara de bani pentru asta, iar multumita instructiunilor de mai jos, putem sa le dezactivam accesul la platforma, astfel incat sa nu fie nimic de platit daca ele ne acceseaza conturile.

Gestionați accesul și dispozitivele

Pagina Gestionați accesul și dispozitivele vă arată detalii despre dispozitivele conectate care au fost active pe cont în ultimele 90 de zile. De asemenea, îl puteți folosi pentru a vă deconecta de la aceste dispozitive.

Nu vor fi afișate toate dispozitivele conectate la cont și este posibil ca informațiile complete să nu fie afișate pentru toate dispozitivele. De exemplu, pagina nu va afișa dispozitive care nu au fost active în ultimele 90 de zile, au fost folosite doar pentru a juca Jocuri Netflix sau pentru a accesa Tudum sau dacă există prea multe dispozitive pentru a încăpea pe pagină.

Informații afișate

  • Dispozitiv: tipul de dispozitiv care s-a conectat pentru a utiliza Netflix.
  • Profiluri: profilul cu cea mai recentă activitate de vizionare pe dispozitivul respectiv. Nu vom afișa un profil dacă nu a existat activitate recentă de vizionare pe dispozitiv.
  • Ora: afișează data și ora celei mai recente activități de pe acest dispozitiv. Nu vom arăta acest lucru dacă nu a existat activitate recentă pe dispozitiv.

Dacă vedeți dispozitive necunoscute listate pe pagină, consultați Cum să vă păstrați contul în siguranță.