DIGI Romania: Clientii Atentionati, ce este REDUS Doar Astazi pentru Romani

DIGI Romania Clientii Atentionati este REDUS Doar Astazi Romani

DIGI Romania a decis sa aduca in atentia imediata a clientilor o informare despre care trebuie sa stim, iar asta pentru ca grupul romanesc de telecomunicatii ne spune ca aceasta este ultima zi in care ne mai ofera promotia speciala prin care beneficiem de 50% reducere timp de 4 luni la MAXPAK.

DIGI Romania vorbeste mai jos despre aceasta oferta speciala care este acum in plin proces de derulare, iar asta pentru ca reducerea de 50% timp de 4 luni de zile este una pe care nu trebuie sa o ratam, mai ales ca nu se stie cand anume va mai fi disponibila din nou pentru noi in Romania, si s-ar putea sa regretam daca o ignoram.

Puteti vedea mai jos ca DIGI promoveaza si un serial care are in centru perioada comunista din Romania, primul sezon terminandu-se deja, insa merita sa il urmatiri, pentru ca este suficient de interesant, iar reducerea de 50% timp de 4 luni de zile este una pe care ar trebui sa o avem in vedere acum.

DIGI are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere al ofertelor de acest gen, si ar fi bine sa va orientati dupa ele pentru a sti de ce anume e bine sa profitati, mai ales ca exista unele noi tot timpul oferite, si s-ar putea sa va bucurati de unele promotii extrem de bune.

Nu rata promoția MAXPAK! Doar azi mai poți prinde extraopțiunea MAXPAK cu -50% x 4 luni. Grăbește-te să o activezi și vezi SPY/MASTER pe HBO Max! Urmărește povestea agentului dublu Victor Godeanu cu extropțiunea MAXPAK cu HBO MAX inclus.

Doar 7,5 lei/lună ( 15 lei ) pentru cele mai noi filme și seriale de pe canalele HBO și Cinemax, plus acces online din aplicația HBO Max, la tot ce vrei să vezi.