Gabriela Firea: Anuntul de ULTIMA ORA in Plin SCANDAL al Azilelor de Batrani

Gabriela Firea Anuntul ULTIMA ORA Plin SCANDAL Azilelor Batrani

Gabriela Firea, Ministrul Familiei, a publicat o declaratie de ultima ora cu privire la ororile descoperite in azilele de batrani din Bucuresti, iar asta pentru ca este acuzata de catre multi ca ar fi fost implicata in ceea ce s-a intamplat acolo, desi pana acum nu exista o acuzatie oficiala a DIICOT cu privire la ea.

Gabriela Firea explica mai jos de ce nu este vinovata de ceea ce s-a intamplat in azilele de batrani in care atat de multe persoane vulnerabile au fost umilite, ea vorbind tot astazi si despre acuzatiile lansate de catre Biserica Ortodoxa Romana pe acelasi subiect, si mai multe detalii aveti mai jos acum.

“USR nu se poate abține și se cațără iarăși pe drama unor oameni. Așa au apărut acești politicieni în viața publică și tot așa vor să continue, câștigând capital din tragedii! Acum acești politicieni îmi cer insistent demisia, dar sunt ultimii care pot face asta, nu au dreptul moral să ceară demisii atât timp cât susțin în funcție primarul general în mandatul căruia o femeie a murit sfâșiată de câini fără stăpân.

Pe el și pe mâna lui dreaptă nu i-au considerat vinovați, morali sau direcți, pentru această tragedie! Nici pentru copilul lovit de o statuie în holul instituției, rămas cu sechele după accident. Aceasta e miza lor, să-și susțină primarul general care trimite bilețele scrise de mână la Urbanism și incită la fals în documente, uzurpare de calități oficiale, care este declarat incompatibil și multe altele.

A pierdut și ocazia de a tăcea pe un subiect tragic și care nu-l privea în niciun fel. Este oribil ce s-a întâmplat în aceste cămine pentru bătrâni și pentru persoane cu dizabilități! Justiția și instituțiile care au atribuții să își facă treaba, să scoată la iveală responsabilii și să-i tragă la răspundere. Dacă există cea mai mică acuzație care mă privește direct, nu voi ezita să mă retrag!

Până atunci, oare chiar crede cineva că eu aș fi putut închide ochii la asemenea suferințe dacă aș fi știut? Nu pot să înghit la nesfârșit toate acuzațiile nefondate și neverificate care mi se aduc în spațiul public, care îmi vizează întreaga familie. Toată viața mi-am dedicat-o oamenilor! Am ajutat oameni ca simplu cetățean.

Ca jurnalist, în orice funcție publică pe care am deținut-o și stă mărturie toată activitatea mea, toată viața mea. „Oamenii pe primul loc!” nu a fost pentru mine un simplu slogan de campanie, ci un crez. Nu am ezitat vreodată să întind o mână de ajutor și îmi cunosc sufletul sute, mii de oameni pe care i-am sprijinit în toți acești ani.”