DIGI: IMPORTANTA Decizie Oficiala Comunicata MILIOANELOR de Romani

DIGI IMPORTANTA Decizie Oficiala Comunicata MILIOANELOR Romani

DIGI, unul dintre grupurile de comunicatii cu milioane de clienti in toata Romania la ora actuala, a decis sa le comunice acestora, dar si celor care nu sunt clienti inca, faptul ca le ofera posibilitatea de a se bucura de noi beneficii in momentul in care merg in vacanta in Turcia, cu beneficii speciale oferite acum.

DIGI explica mai jos faptul ca la abonamentele sale ofera preturi preferentiale pentru internetul mobil consumat in Turcia de catre clientii romani, mai exact doar 1.1 euro/GB de trafic consumat, mult mai putin decat in cazul tor operatori de telecomunicatii, ceea ce vine ca o veste extrem de buna pentru multa lume.

Mai mult decat atat, pentru apelurile facute din Turcia catre Romania, cei de la DIGI Romania vor percepe in tarif de doar 0.19 euro/minut, iar desigur ca inclusiv pentru SMS-uri vor exista preturi preferentiale, dar numai in cazul abonamentelor de telefonie mobila pe care grupul de telecomunicatii le ofera acum.

DIGI RCS & RDS vorbeste mai jos despre promotia care este acum in plina derulare, ea fiind valabila inclusiv pentru portare, caz in care ni se ofera si o reducere de 50% pentru o perioada de 4 luni de zile, astfel ca merita sa ne uitam cu atentie la toate ofertele speciale care sunt disponibila pentru noi in Romania acum.

Te pregătești de vacanța în Turcia ? Ia cu tine abonamentul de mobil de la DIGI și uită de stresul roamingului! Pentru net plătești doar 1.1 EURO/GB, iar tariful pentru apeluri este tot mic, adică 0,19 EURO/minut. Portează-te și bucură-te de 50% reducere timp de 4 luni.