Raiffeisen Bank: Anunturi Oficiale cu SCHIMBARILE Facute pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank Anunturi Oficiale SCHIMBARILE bancare Clientii Romania

Raiffeisen Bank, importanta banca din Romania pe care se bazeaza foarte multi romani pentru servicii bancare la ora actuala, a decis sa anunte in mod oficial schimbari pe care le pune in aplicare pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre actualizarea a doua dintre aplicatiile principale pentru iPhone si Android.

Raiffeisen Bank ii anunta pe clientii din intreaga tara cu privire la faptul ca a actualizat atat aplicatia Smart Mobile, pentru iPhone si Android, cat si aplicatia RaiPay, pentru Android, prima acum doua zile, a doua la finalul lunii trecute, si exista o serie de noutati despre care trebuie sa stim chiar in acest moment.

In cazul aplicatiei Smart Mobile, cei de la Raiffeisen spun ca au implementat imbunatatiri ale functionalitatilor existente, fara a oferi detalii cu privire la schimbarile exacte, dar si corectarea unei probleme raportate de catre utilizatorii care folosesc aplicatia pe iPhone si Android, deci vestile sunt bune.

Raiffeisen spune ca a imbunatatit deasemenea aplicatia RaiPay pentru telefoanele Android, in cazul acesteia din urma fiind vorba despre optimizari generale si imbunatatiri ale performantelor, astfel ca exist ala fel de putine detalii, insa important este ca in cazul ambelor vorbim despre imbunatatiri oferite.

Îmbunătățiri ale funcționalităților existente. Corectarea unui bug. Diverse optimizări și îmbunătățiri ale performanței.