Problemele Majore ale Ucrainei Detaliate de Volodimir Zelenski in Plin Razboi cu Rusia

Volodimir Zelenski a prezident astazi o sedinta in care au fost discutate problemele principale cu carese confrunta Ucraina la ora actuala, in plin razboi cu Rusia, iar asta deoarece retragerea rusilor din acordul privind transportul cerealelor nu este singura lovitura primita de catre ucrainieni.

Volodimir Zelenski detaliaza mai jos ceea ce se intampla pe frontul urias dintre Ucraina si Rusia, problemele fiind mari si diverse, asa cum prea bine stiti, iar situatia este una care devine tot mai complicata, in ciuda ajutorului urias furnizat de catre Occident, in mod constant.

“A condus o întâlnire a Stavka. Principalele probleme sunt protecția porturilor noastre și continuarea exporturilor de alimente pe mare. Aceasta este o problemă importantă din punct de vedere strategic și nu numai pentru țara noastră.

Dezvoltăm opțiuni pentru acțiuni și acorduri pentru a păstra rolul global al Ucrainei ca garant al securității alimentare, accesul nostru maritim pe piața mondială și locuri de muncă pentru ucraineni în porturi și în industria agricolă. Luptăm pentru securitatea mondială și pentru fermierul nostru ucrainean.

Desigur, au existat rapoarte de la armată, informații, Serviciul de Securitate și Ministerul Afacerilor Interne de la Stavka. Problemele sunt clare: situația de pe linia frontului, toate zonele fierbinți, de la Kupiansk până la Regiunea Herson, Regiunea Donețk, regiunile de sud ale Oblastului Zaporijia.

Am luat în considerare problema aprovizionării cu muniție și a protecției împotriva loviturilor rusești cu rachete și drone. Mulțumesc tuturor celor care luptă pentru Ucraina!

Slavă tuturor eroilor noștri – tuturor celor care luptă pentru Ucraina, care ne antrenează soldații, care tratează și se recuperează după răni! Mulțumesc tuturor celor din lume care ne ajută! Și mulțumesc tuturor partenerilor pentru Rammstein de astăzi și în special secretarului american al Apărării Austin pentru declarațiile foarte clare, clare și puternice.

Depășirea agresiunii ruse și pedepsirea Rusiei pentru teroare este o sarcină istorică pentru generația modernă de lideri mondiali. Și lumea va îndeplini această sarcină. Ucraina va câștiga!”