DIGI RCS & RDS: Anuntul INCREDIBIL cu care Surprinde o Romanie Intreaga!

DIGI RCS RDS Anuntul INCREDIBIL care Surprinde Romanie Intreaga

DIGI RCS & RDS, unul dintre grupurile de telecomunicatii cu cele mai mari numere de clienti din Romania, dar cu subsidiare si in alte tari din Uniunea Europeana, transmite un anunt incredibil, din multe puncte de vedere. Conform unei informari pe care DIGI RCS & RDS a publicat-o in cursul zilelor trecute, compania anunta ca in Spania s-a plasat pe primul loc in topul operatorilor de telecomunicatii cu cele mai rapide retele de fibra optica.

DIGI RCS & RDS anunta ca in testele celor de la Speedtest din Spania, a reusit sa obtina viteze de internet mobil de pana la 898.30 Mbps pentru download si 914.71 Mbps pentru upload, depasind cu foarte mult concurenta. In Spania, cei de la DIGI RCS & RDS au drept concurenti Orange, Jazztel, Yoigo si Movistar, cand vine vorba despre retelele de internet fix, aceasta fiind ordinea situarii lor, in urma grupului roman, cand vine vorba de vitezele de internet.

DIGI RCS & RDS: Anuntul INCREDIBIL cu care Surprinde o Romanie Intreaga!

DIGI RCS RDS Anuntul INCREDIBIL care Surprinde Romanie Intreaga internet fix spania

DIGI RCS & RDS percepe doar 20 – 30 de euro pe luna pentru abonamentele de fibra optica cu viteze de pana la 1 Gbps, pentru clientii din spatia, preturi foarte mici, in raport cu cele cerute de alte companii din Europa. Cu aceste preturi mici a reusit DIGI RCS & RDS sa-si creasca substantial numarul de clienti din Spania in ultimii ani, fiind intr-o continua crestere, pe masura ce ofera viteze de internet atat de bune, la preturi atat de mici, in final.

DIGI RCS & RDS ataca de ceva vreme cu mare forta piata de telecomunicatii din Spania, pe partea de internet fix, iar dupa cum spune compania, lucrurile merg extrem de bine la ora actuala, si merg spre mai bine. Reusita pe care DIGI RCS & RDS o are in Spania este, deocamdata, unica, pentru ca in Italia si Ungaria nu a avut atat de mult succes, iar acum grupul DIGI incearca sa intre pe piat adin Belgia, probabil pentru a face ceva similar in viitor.

DIGI RCS & RDS continua sa faca investitii majore inclusiv in Romania, pentru a le asigura oamenilor experiente cat mai bune pentru folosirea internetului fix, totul in ideea de a le permite sa se bucure de servicii de calitate.