WhatsApp ne Pune in GARDA, ce AVERTISMENT Lanseaza pentru iPhone si Android

WhatsApp Pune GARDA AVERTISMENT Lanseaza iPhone Android

WhatsApp ne pune in garda in momentul de fata, iar asta pentru ca un nou avertisment pe care il lanseaza in mod oficial, are menirea de a ne aduce in atentie doua extrem de serioase informatii, care pot afecta intr-o mare masura experienta de utilizare de care avem parte in folosirea platformei.

WhatsApp vorbeste mai jos despre colectarea informatiilor personale ale oamenilor, dar si despre utilizarea neautorizata a mesajelor automate, sau catre mai multe persoane, doua probleme cu care platforma s-a confruntat in repetate randuri de-a lungul timpului, si pe care vrea sa le rezolve cu prioritate.

Despre colectarea informațiilor personale

Recoltarea informațiilor la scară, cunoscută și sub numele de scraping, prin utilizarea unui instrument automat pentru orice scop nepermis, încalcă Termenii și condițiile WhatsApp. Scrapers pot încerca să caute și să salveze informațiile utilizatorilor. Acestea pot include numere de telefon, imagini de profil de utilizator și stări de pe platforma WhatsApp.

Unele conturi ar putea fi interzise temporar sau definitiv dacă sunt suspectate că ar elimina informații personale din aplicația WhatsApp. Pentru mai multe informații despre cum să utilizați WhatsApp în mod responsabil, citiți acest articol.

Utilizarea neautorizată a mesajelor automate sau în bloc pe WhatsApp

WhatsApp este o platformă de mesagerie privată construită inițial pentru a ajuta oamenii să-și trimită mesaje prietenilor și celor dragi. De-a lungul timpului, am văzut cum oamenii apreciază mesajele cu companii și astfel am creat două instrumente – aplicația WhatsApp Business și Platforma WhatsApp Business – pentru a ajuta companiile să gestioneze interacțiunile cu clienții. Produsele noastre nu sunt destinate mesajelor în vrac sau automatizate, ambele fiind întotdeauna o încălcare a Termenilor și condițiilor noastre.

Ne angajăm să consolidăm natura privată a platformei noastre și să protejăm utilizatorii de abuz. Am detaliat recent capabilitățile noastre de pe platformă de a identifica și interzice conturile în această carte albă. Suntem conștienți că unele companii încearcă să evacueze sistemele noastre de învățare automată, chiar dacă lucrăm neobosit pentru a le îmbunătăți. Folosind informațiile de pe platformă disponibile în WhatsApp, am găsit și am oprit milioane de conturi abuzive să funcționeze în serviciul nostru.

Aceasta este o provocare care necesită o abordare holistică, iar WhatsApp se angajează să utilizeze resursele pe care le are la dispoziție – inclusiv acțiunile legale – pentru a preveni abuzurile care încalcă Termenii și condițiile noastre, cum ar fi mesajele automate sau în bloc sau utilizarea non-personală. Acesta este motivul pentru care, pe lângă aplicarea tehnologică, luăm și acțiuni legale împotriva persoanelor fizice sau companiilor pe care le punem în legătură cu dovezile de pe platformă ale unui astfel de abuz. WhatsApp își rezervă dreptul de a continua acțiunile legale în astfel de circumstanțe.