E.ON: Informarea IMPORTANTA pe care o Transmite Romanilor care ii sunt Clienti!

EON Informarea IMPORTANTA care Transmite Romanilor sunt Clienti

E.ON, grup de energie cu milioane de clienti care beneficiaza de serviciile sale de furnizare a energiei electrice si gazelor naturale, a decis sa emita o informare foarte importanta pentru romani, iar asta deoarece in atentia lor aduce o serie de informatii serioase cu privire la reducerea consumului de energie.

E.ON spune ca romanii isi pot reduce cu pana la 70% consumul de energie in propria casa, daca aleg sa profite de sfaturile pe care companie a decis sa le dea, ele fiind destul de simple de urmat, iar eficienta ar trebui sa fie dezvaluita destul de rapid dupa punerea lor in aplicare de catre romanii din tara.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la E.ON Romania aduc in atentia oamenilor ghidul pentru eficienta energetica nZEB, acesta avand menirea de a ii ajuta pe oameni sa inteleaga cum pot sa economiseasca serios energie, facand si o serie de alegeri inteligente, pentru a se putea bucura de facturi mai mici.

E.ON stie foarte bine cat de multi romani sunt dornici sa aiba facturi lunare mai mici pentru energie electrica si gaze naturale, astfel ca informarea de acum n-ar trebui sa vina ca vreo mare surpriza, mai ales ca ea nu este nici prima pe care grupul de energie o furnizeaza romanilor la momentul de fata.

Cum ar fi că locuința ta să consume cu până la 70% mai puțină energie ? În episodul 3 din 𝐆𝐡𝐢𝐝𝐮𝐥 𝐧𝐙𝐄𝐁 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚̆ afli mai pe larg despre standardul de clădire cu consum energetic aproape zero (nZEB) în construcții noi și renovări. Daniel Butucel trece direct la subiect, cu info despre principiile unei case pasive, energie regenerabilă și cum poți urmări mai ușor pașii de acreditare.