Insula Iubirii: Scenele INCENDIARE Filmate de Antena 1! Ce-au Facut Ispitele!

Insula Iubirii Scenele INCENDIARE Filmate Antena 1 Ce au Facut Ispitele

Insula Iubirii continua sa ne ofere scene incendiare, iar asta pentru ca in cadrul competitiei clipele de neuitat se tin lant, iar asta pentru ca ispitele stiu cum sa “isi faca treaba” si sa ii atraga pe baietii care au venit pentru a vedea cat de “norocosi” pot fi cand vine vorba despre cucerirea ispitelor prezente.

Insula Iubirii ne arat amai jos ceea ce s-a intamplat in cadrul uneia dintre intalnirile pe care ispitele le-au avut cu baietii, si desigur ca vorbim dspre curaj cat cuprinde, dar si spectacol pentru cei care urmaresc cu mare atentie tot ceea ce se intampla, asa cum este si normal de la o competitie de acest gen, pana la urma.

O premiera a fost inregistrata deasemenea la Insula Iubirii, iar asta pentru ca una dintre ispite a incercat sa-si sarute tinta, ceva ce vom evdea tot mai des, chiar si dus la final, iar asta pentru ca spiritele se incing intre ispite si participanti, ceva perfect normal, pana la urma, asa ca momentele incitante vor continua.

Insula Iubirii va mai avea parte de momente de acest gen pentru ca Antena 1 vrea sa le ofere romanilor exact ceea ce asteapta adica foarte mult spectacol, asa cum este si foarte normal, doar ca ramane de vazut in ce masura tot ceea ce vedem prezentat aici, va merge dincolo de limitele stabilite de ispite si tinte.

Primul sărut la vila fetelor! Camerele de filmat au surprins un moment neașteptat pe plajă. Cum a încercat ispita să-i „fure” un pupic concurentei: „Nu a dat înapoi!” Fetele ispite discutau despre băieți: “Eu v-am zis că ei nu ne spun tot.” Urmează încă o despărțire pe Insula Iubirii?