Insula Iubirii: Sezonul 7 la Antena 1, Anunturi de ULTIMA ORA care Surprind Romanii

Insula Iubirii Sezonul 7 Antena 1 Anunturi ULTIMA ORA Surprind Romanii

Insula Iubirii, in cadrul sezonului 7 de la Antena 1, continua sa produca surprize pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca anunturile de ultima ora care vin pentru toti romanii, ne pun in vedere o serie de evolutii extrem de interesante cu privire la ceea ce s-a intamplat intre concurenti si ispite in cursul ultimelor zile ale emisiunii din Romania.

Insula Iubirii a continuant cu noi intalniri intre ispite si concurenti, ispita Bianca primind de la Radul Valca un cadou special la bonfire, Sfantul Benedict, un protector al sufletului, ceea ce desigur ca a surprins-o pe tanara ispita, care a avut si un mesaj legat de cadoul primit, insa nu pentru prezentatorul emisiunii, ci pentru marius, el fiind publicat pe Instagram.

Controversele nu se opresc aici, totusi, iar asta pentru ca Razvan de la Insula Iubirii ar putea actiona intr-un mod razbunator vis-a-vis de Daria, iar asta pentru ca gesturile romantice pe care le-a avut in ultima emisiune a Insula Iubirii sezonul 7 de la Antena 1, nu au parut a fi chiar atat de sincere, si au ridicat multe suspiciuni.

Insula Iubirii a avut si un bonfire extrem de interesant organizat de catre cei de la Antena 1 pentru concurenti, in cadrul acestuia avand loc o multitudine de dezvaluiri extrem de interesante pe care fanii emisiunii cu siguranta vor fi extrem de interesati sa le afle, ele fiind disponibile pentru vizionare in platforma online a celor de la Antena 1.

“Bianca de la Insula Iubirii, reacție neașteptată după ce Radu Vâlcan i-a oferit un cadou, la bonfire. Ce detalii s-au aflat după emisiune: „S-a luptat cu mine”. Să fie oare apropierea dintre Răzvan și Daria doar o răzbunare din parea lui Răzvan ? Gesturi romantice între Daria și Răzvan. Simona l-a ales pe Marius pentru a merge împreună la date. Marius își face de cap după despărțirea de Bianca ?