Vodafone SURPRINDE Total Clientii, Ce NU Credeau ca Pot Primi GRATUIT!

Vodafone SURPRINDE Total Clientii NU Credeau Pot Primi GRATUIT

Vodafone isi surprinde total clientii din Romania, iar asta pentru ca a hotarat sa le spuna in mod oficial ceea ce le da gratuit chiar acum, si vorbim despre o decizie pe care nimeni nu ar trebui sa o treaca usor cu vederea, iar asta pentru ca in baza ei putem sa ne bucuram de o serie de premii extrem de interesante, chiar in acest moment.

Vodafone le explica in mod oficial tuturor clientilor din Romania, ca daca aleg sa foloseasca aplicatia pentru iPhone si Android, MyVodafone, atunci pot primi gratuit o reincarcare in valoare de 6 euro, sau contravaloarea facturii abonamentului pe care il au, ambele premii fiind unele extrem de interesante, de care oricine ar putea sa se bucure in orice moment.

Conform celor de la Vodafone Romania, ar trebui doar sa deschidem aplicatia pentru iPhone si Android pana astazi, inclusiv, iar asa suntem in mod automat inscrisi in campania pentru a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite de catre grupul de telecomunicatii, 70 la numar pentru clientii norocosi, deci vorbim despre o limita destul de serioasa.

Vodafone Romania nu este la prima campanie prin care le ofera clientilor premii interesante doar pentru folosirea aplicatiei MyVodafone, astfel ca daca inca nu ati instalat-o in dispozitivul vostru, poate ca ar trebui sa va ganditi serios sa o aveti instalata, pentru ca oricand va veti putea bucura de premii speciale, precum cel de mai jos.

În aplicația My Vodafone, facem cinste cu următoarea factură sau reîncărcare! Dacă ești client Vodafone, intră în aplicația pentru iPhone si Android până pe 31 iulie și poți câștiga unul dintre cele 70 de premii: discount 100% pentru factura de servicii Vodafone sau reîncărcări gratuite de câte 6 euro.