MOL Anunta o IMPORTANTA Decizie Oficiala, ce da GRATUIT Zilnic Romanilor

MOL Anunta IMPORTANTA Decizie Oficiala GRATUIT Zilnic Romanilor

MOL anunta in mod oficial o foarte importanta decizie pe care a luat-o, iar asta pentru ca dezvaluie ce da gratuit in fiecare zi romanilor din toata tara, lantul de benzinarii cu locatii in toate colturile Romaniei oferindu-le oamenilor posibilitatea de a castiga in fiecare zi cate un card de alimentare in valoare de 150 de LEI, fara sa facem prea multe pentru el.

MOL explica mai jos faptul ca in toata luna iulie da gratuit cate 1 card de alimentare de 150 de LEI, daca participam la concursul care se desfasoara prin intermediul paginii companiei de pe reteaua de socializare Instagram, acolo fiind necesar doar sa lasam un comentariu pentru a fi inscrisi in promotia care este derulata acum, indiferent unde locuim.

Desigur ca trebuie sa alimentam si de minim 150 de LEI in toat aluna iulie pentru a fi eligibili pentru a primi premiul pe care cei de la MOL Romania il ofera, astfel ca trebuie sa aveti in vedere inclusiv acest aspect important, iar asta pentru ca in lipsa respectarii acestei conditii de participare, nu vom putea castiga premiul care este oferit pentru noi acum.

MOL Romania are aceasta promotie speciala deschisa pentru toti romanii care sunt interesati sa participe, astfel ca nu trebuie decat sa ne decidem cand vrem sa ne inscriem, iar asa vom avea sansa de a castiga premiile care ne sunt oferite, desigur doar pentru o perioada foarte limitata de timp, astfel ca merita sa fim atenti la aceasta promotie speciala.

Cu fiecare alimentare ești mai aproape de premiile verii! Vizitează-ne în fiecare zi pagina de Instagram, căci oferim zilnic 1 card #MOL #Gift de 150 lei! Alimentează toată luna iulie de minimum 150 de lei și participă la concurs, în comentarii.