Austria: Acuzatii GRAVE de ULTIMA ORA dupa Blocarea Aderarii Romaniei la Schengen

Austria Nehammer Acuzatiile GRAVE ULTIMA ORA Blocarea Aderarii Romaniei Schengen

Austria este tinta unor acuzatii extrem de grave dupa blocarea aderarii Romaniei la Schengne, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de masuri ale Guvernului lui Karl Nehammer care ar sustine razboiul pe care Rusia il duce impotriva Ucrainei la ora actuala, sumele fiind unele in continua crestere, dupa cum arata si informatiile de mai jos.

Austria este acuzata de catre europarlamentarul Eugen Tomac de faptul ca si-a crescut importurile de produse din Rusia cu 252% intre 2019 si 2022, ajungand la 7.3 miliarde de euro anual, sfidand sanctiunile impuse de Comisia Europeana, asa cum a facut si cu regulile Schengen cand a blocat aderarea Romaniei, fara sa aiba motive legale valide.

Austria este acuzata ca merge impotriva Comisiei Europene cu actiunile pe care le ia, alimentand intr-o foarte mare masura Rusia cu bani pentru sustinerea razboiului din Ucraina, totul in timp ce ingreuneaza situatia unor tari ca Romania si Bulgaria, care ajuta ucrainienii, iar Karl Nehammer pare foarte departe de a-si schimba strategia, deocamdata.

“Valoarea produselor importate în Austria din Rusia pentru ultimii ani arată astfel: 2019: 2,078,626,366 €; 2020: nu există date oficiale Eurostat; 2021: 3,692,264,161 € (creștere cu 77,6%); 2022: 7,333,072,139 € (creștere de 252% față de 2019 și de 98,53% față de 2021). În aceste condiții, practic, Austria și-a dublat cifra de schimburi economice cu bunuri importate din Rusia de la începerea războiului.

Putem spune, practic, că Viena alimentează zilnic regimul criminal de la Moscova cu peste 20 milioane de euro, măsură care este în contradicție totală cu politica de sancțiuni a UE. În aceste condiții, am sesizat Comisia Europeană și am cerut să fie demarată o anchetă, astfel încât Guvernul de la Viena să explice de ce ignoră politica de sancțiuni împotriva Rusiei și sabotează Uniunea Europeană.”