Carrefour a Decis pentru Romani, da GRATUIT Telefoane iPhone si MacBook-uri Clientilor!

Carrefour Decis Romani GRATUIT Telefoane iPhone MacBook Clientilor

Carrefour a luat o decizie extrem de importanta pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru a hotarat sa dea gratuit telefoane iPhone, tablete iPad si laptop-uri MacBook pentru cei care decid sa cumpere produse din oricare dintre hypermarket-urile sale, si folosesc platforma Act for Good, dupa cum puteti vedea mai jos.

Carrefour explica mai jos faptul ca aceasta tombola care aduce multe produse gratuite, este disponibila in aplicatia special creata pentru Act for Good, iar inscrierea se face numai daca avem 5 puncte adunate in cadrul acestui program, fiecare 5 puncte insemnand o sansa pentru tragerea la sorti organizata de companie.

Pentru cei care decid sa participe, Carrefour Romania ofera 5 telefoane iPhone 14, 5 tablete iPad Air 5, dar si 5 MacBook Air, astfel ca merita sa avem in vedere premiile pe care lantul de hypermarket-uri a decis sa ni le ofere in acest moment, ele fiind disponibile doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania.

Carrefour Romania spune ca maxim 20 de sanse pot fi insumate pentru a castiga oricare dintre premiile care sunt disponibile, deci vorbim despre un maxim de 100 de puncte Act for Good care pot fi alese de catre noi pentru a avea sansa de a primi gratuit oricare dintre produsele Apple care sunt oferite acum.

Vine toamna, bine-mi pare! Vremea răcoroasă vine și cu vești bune. ​Ți-am pregătit o nouă tombolă Act for Good în aplicația Carrefour, ca să te înnoiești pentru noul început de școală. ​ Uite ce premii ți-am pregătit:​ 5 x iPhone 14;​ 5 x iPad Air 5; 5 x MacBook Air. Înscrie-te cu 5 puncte Act for Good, ce însumează o șansă în tragerea la sorți. Vestea super bună este că poți strânge până la 20 de șanse. Îți urăm mult noroc!​