Marcel Ciolacu: Romania are Nevoie de o Reforma Administrativa Rapida

Marcel Ciolacu Romania are Nevoie de o Reforma Administrativa Rapida

Marcel Ciolacu, premierul Romaniei, anunta in mod oficial faptul ca Romania are nevoie in momentul de fata de o reforma administrativa rapida, iar asta pentru ca aparatul administrativ al tarii noastre necesita o reasezare, pentru a se reduce cheltuielile bugetare.

Despre reforme, mai ales despre cea din administraţie, trebuie să vorbeşti atunci când societatea are nevoie de această reformă. România, în acest moment, are nevoie de o reformă administrativă rapidă. Societatea românească a evoluat enorm în ultimii ani, la fel şi cerinţele românilor şi ale tinerei generații.

De aceea, avem nevoie de tineri bine pregătiţi în administraţie, dinamici, care să pună lucrurile în mişcare cu aceeaşi rapiditate cu care acţionaţi de fapt dumneavoastră, zi de zi. Marea problemă a noastră acum nu este cât de mult ne dezvoltăm, ci cât de repede, iar aici lucrurile trebuie schimbate.

Premierul a afirmat, la deschiderea Forumului Studenților Români de Pretutindeni – ediția 2023, că sprijină accesul tinerilor la decizia guvernamentală, în baza unei relații de parteneriat între instituțiile statului și tânăra generație.

Evenimentul oferă tinerilor prilejul să dezbată până pe 21 august subiecte de interes și să stabilească punți de colaborare cu Guvernul și alte instituții ale statului român.