Volodimir Zelenski: Ucraina se Confrunta cu Probleme Serioase in Razboiul cu Rusia!

Volodimir Zelenski Ucraina se Confrunta cu Probleme Serioase in Razboiul cu Rusia

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial despre problemele extrem de serioase cu care se confrunta Ucraina in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca vorbim despre dificultati majore pe frontul de lupta, dar si o necesitat etot mai mare de munitie si arme pentru armata.

“Am ținut o ședință a personalului astăzi. Probleme de primă linie care sunt importante în prezent. Probleme de apărare care sunt importante din punct de vedere strategic.

Comandanții au raportat situația în direcțiile est și sud. Comandantul șef și Ministerul Apărării au vorbit despre muniție. Viceprim-ministrul Fedorov și Serviciul de Comunicații Speciale de Stat au vorbit despre drone și capacitățile noastre tehnologice în general.

În fiecare brigadă de luptă, războinicii întreabă mai întâi despre drone, război electronic și apărare aeriană militară.

Răspunsul la astfel de întrebări este munca noastră cu partenerii pentru a furniza dronele și sistemele necesare și munca noastră aici, în Ucraina. Producția este necesară. Creștem producția semnificativ. Cu toate acestea, trebuie să sistematizăm ceea ce este deja furnizat trupelor și folosit.

Dronele sunt „ochii” și protecția din prima linie. De game diferite, pentru scopuri diferite. Dronele sunt o garanție că oamenii nu vor trebui să plătească cu viața lor atunci când dronele pot fi folosite.

Practic, tot ceea ce am vorbit recent cu băieții din regiunile Donețk și Zaporizhzhia, în brigăzile noastre de luptă, este acum treaba Statului Major, oficialilor guvernamentali și Statului Major. Sarcinile sunt clare. Slavă războinicilor noștri! Slavă poporului nostru nestăpânit și puternic! Glorie Ucrainei!”