E.ON: Masura Nationala IMPORTANTA, de Decizie Vizeaza Clientii din Toata Romania

EON Masura Nationala IMPORTANTA Decizie Vizeaza Clientii Toata Romania

E.ON, binecunoscutul grup de energie care furnizeaza in toata Romania energie electrica si gaze naturale pentru milioane de oameni din intreaga tara, a hotarat sa dezvaluie o masura care se aplica la nivel national, iar asta pentru ca le ofera romanilor posibilitatea de a isi incarca ieftin masinile electrice.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca pana pe 1 septembrie are preturi promotionale pentru incarcarea la statiile sale de incarcare lenta, sau rapida, desigur ca la preturi diferite, ele fiind disponibile de vineri, ora 18:00, si pana luni la ora 08:00, dar numai pentru clientii care folosesc E.ON Drive chiar acum.

Preturi speciale in E.ON Drive pentru incarcarea lenta si rapida

Aceasta promotie este disponibila de foarte multa vreme la E.ON Romania, astfel ca e bine sa stiti ceea ce se intampla, si totul in conditiile in care compania vrea sa ajute la cresterea utilizarii de masini electrice, care au nevoie de multa infrastructura de incarcare rapida, ea lipsind cu desavarsire in Romania.

E.ON Romania nu este singura companie de la care vedem initiative de acest gen in momentul de fata, si asta in conditiile in care in ultimul an a crescut substantial interesul pentru masini electrice, fiind de asteptat ca in anii urmatori lucrurile sa mearga in aceeasi directie, dorinta oamenilor de a cumpara asemenea tipuri de masini fiind mare.

Bucură-te de călătorii de weekend electrizante cu E.ON Drive! Încarcă de la staţiile E.ON Drive în fiecare weekend până pe 1 septembrie şi beneficiezi de preţuri promoţionale: 1,79 lei/kW la stațiile cu încărcare lentă; 2,29 lei/kW la stațiile cu încărcare rapidă. 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐯𝐚𝐫𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐭̦ 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐥𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐄.𝐎𝐍 𝐃𝐫𝐢𝐯𝐞 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖:𝟎𝟎 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐮𝐧𝐢 𝐨𝐫𝐚 𝟖:𝟎𝟎. 𝐏𝐫𝐞𝐭̦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐭 𝐄.𝐎𝐍 𝐃𝐫𝐢𝐯𝐞.