Formula 1: Lewis Hamilton ULUIT de Atacul de ULTIMA ORA din cauza Crashgate

Formula 1 Lewis Hamilton ULUIT Atacul ULTIMA ORA cauza Crashgate

Formula 1 este una dintre cele mai dure si controversate competiti din intreaga lume, iar Lewis Hamilton resimte acum efectul a ceea ce s-a intamplat cu nu mai putin de 15 ani in urma, atunci cand Felipe Massa a pierdut titlul de campion, in urma a ceea ce spune el a fi o “conspiratie”, in cadrul uneicurse din Singapore.

Formula 1 l-a desemnat pe Lewis Hamilton castigator atunci, insa Felipe Massa a decis sa initieze un proces impotriva FIA, acuzand organizatia ca este vinovata pentru faptul ca a pierdut titlul de campion mondial, cerand acum despagubiri pentru aceasta presupusa nedreptate, dar desigur ca nimeni nu stie ce se va intampla in final.

Cum poate pierde titlul de campion castigat in 2008

Formula 1 nu este la fel de buna cu Lewis Hamilton in momentul de fata, iar daca procesul pe care Felipe Massa il initiaza va avea succes, exista o posibilitate ca titlul de campion sa-i fie luat pilotului britanic, insa ramane de vazut daca dovezile prezentate de catre acesta vor fi suficient de puternice pentru a-i aduce o victorie in proces.

“Avocații lui Felipe Massa au început acțiuni în justiție împotriva Formulei 1 și a FIA pentru pierderea titlului de pilot în 2008 în fața lui Lewis Hamilton, solicitând daune substanțiale în urma scandalului „Crashgate” din acel an și a unei presupuse „conspirații” ulterioare. Dl Massa nu poate cuantifica complet pierderile sale în această etapă.

Dar estimează că acestea ar putea depăși zeci de milioane de euro. Această sumă nu acoperă gravele pierderi morale și reputaționale suferite de domnul Massa. Lupți cu ei până în ultimul colț al ultimei curse, treci de steagul în carouri drept campion și apoi totul s-a schimbat. Apoi descoperi ce s-a întâmplat în Singapore.”