Coca-Cola: Anuntul de ULTIMA ORA, ce da GRATUIT cu MOL in Benzinarii

Coca-Cola Anuntul ULTIMA ORA GRATUIT MOL Benzinarii

Coca-Cola, una dintre cele mai mari companii din lume cu unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de sucuri si nu numai, anunta o veste grozava pentru romani, iar asta deoarece in parteneriat cu MOL le ofera romanilor posibilitatea de a castiga o serie de premii grozave, daca cumpara produse din benzinarii.

Coca-Cola vorbeste mai jos despre faptul ca la fiecare 3 multipack-uri de suc de 4 x 330 ml, care sunt cumparate din benzinariile MOL si se scaneaza cardul MultiBonus la achizitie, se ofera cate o sansa de a castiga premiile despre care ambele companii vorbesc mai jos si sunt destule foarte interesante disponibile.

Coca-Cola: Anuntul de ULTIMA ORA, ce da GRATUIT cu MOL in Benzinarii

Conform celor de la Coca-Cola si MOL, vorbim despre 10 kituri de gratar, 50 de carduri de alimentare in valoare de 150 de LEi fiecare, dar si 200 de pack-uri cu suc, astfel ca merita sa va orientati macar cu privire la conditiile in baza carora puteti castiga oricare dintre aceste premii, care sunt oferite in momentul de fata.

MOL si Coca-Cola deruleaza aceasta campanie speciala doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca daca nu erati hotarati sa participati la ea, poate ca ar trebui sa va ganditi mai bine, iar asta deoarece nu se stie cand va mai fi creata alta similara, asa ca daca nu participati acum, s-ar putea sa regretati decizia.

Safureaza gustul care te fura cu fiecare gura. În stațiile #MOL premiile se țin lanț! Cumpără 3x multipack Coca-Cola de 4 x 330 ml, scanează cardul MultiBonus și câștigă: 10 x kituri de grătar; 50 x carduri de 150 lei; 200 x 4 pack-uri de Coca-Cola.