ENEL: IMPORTANTA Notificare pentru Romani, ce Trebuie sa Stie Clientii

ENEL IMPORTANTA Notificare Romani Trebuie Stie Clientii

ENEL, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de electricitate si gaze naturale din Romania la ora actuala, a decis sa le aduca in imediata atentie a clientilor din toata Romania ceea ce ar trebui sa stie cu privire la modul in care pot, sau ar trebui sa actioneze, daca se confrunta cu o situatie de urgenta.

ENEL explica mai jos ca exista un numar unic de telefon pe care il putem apela pentru a avea acces la o retea nationala de tehnicieni, electricieni si instalatori care sunt gata sa ne ajute in situatii de urgenta, acesta fiind 031.9987, iar multumita lui putem sa trecem mai usor pentru multe probleme.

ENEL: IMPORTANTA Notificare pentru Romani, ce Trebuie sa Stie Clientii

Conform celor de la ENEL Romania, acest numar ne ofera acces la o retea de tehnicieni, care este suficient de mare incat sa ne ofere posibilitatea de a rezolva cam orice fel de probleme n-ar fi puse in fata, iar asta desigur ca este o veste excelenta pentru orice fel de romani care au nevoie de ajutor la un moment dat.

ENEL Romania ne aduce in atentie aceasta retea nationala pentru ca ea poate fi extrem de utila in ajutorarea romanilor care nu stiu unde sa gaseasca un profesionist care sa ii ajute cu problemele pe care le au, in special cand vine vorba despre verificarile obligatorii, care nu pot fi facute chiar de oricine, dupa cum stiti.

Apelează la un profesionist de fiecare dacă când dorești să verifici dacă aparatul tău de aer condiționat funcționează eficient. Sună la numărul unic de telefon 031.9987 și ai acces la o rețea națională de tehnicieni, electricieni și instalatori gata să te ajute în situații de urgență sau cu verificări de rutină ale aparatului de aer condiționat și ale celorlalte electrocasnice din casa ta.