Formula 1: Lewis Hamilton a Facut Anuntul de ULTIMA ORA privind Echipa Mercedes

Formula 1 Lewis Hamilton Facut Anuntul ULTIMA ORA Echipa Mercedes

Formula 1 continua in aceasta toamna cu un Lewis Hamilton care se vede serios afectat de ceea ce se intampla in momentul de fata la echipa Mercedes, cu care a decis recent sa-si prelungeasca contractul, dar totul in asteptarea masinii W15, care ar urma sa fie lansata in luna februarie a anului 2024 de catre echipa germana.

Formula 1 continua sa fie dominata de catre Max Verstappen la ora actuala, iar Lewis Hamilton cere o masina noua de la Mercedes pentru a putea tine pasul cu pilotul olandez, astfel ca modelul W15 ar trebui sa-i rezolve problemele, sau cel putin acestea sunt asteptarile din partea lui, chiar daca in final situatia reala ar putea fi cu mult diferita.

Formula 1 impune o serie de reguli foarte stricte in ceea ce priveste masinile care pot concura pe circuite, iar Mercedes nu a reusit sa se conformeze in asa fel incat sa-i ofere lui Lewis Hamilton un monopost care sa faca fata performantelor pe care le ofera masinile celor de la Red Bull, astfel ca Max Verstappen e lider mondial acum.

“Cursele sunt destul de simple pentru mine. Trebuie doar să mă descurc mai bine în calificări, așa că nu este o zi atât de dificilă. Și trăiesc doar cu mașina pe care o avem în acest moment. Astăzi este a treia cea mai rapidă mașină și, evident, este dureroasă pentru noi toți.

Ne-am dori să fim mai rapizi. Dar doar numărăm înapoi zilele până în februarie. Acum ne-am încurcat, nu știu cum vor rezista aceste cauciucuri. Cu siguranță nu am fost supărat. Trebuia să merg la turul 35, iar ritmul nu se simțea atât de grozav în acel moment.”