LIDL Romania: Modificarile pentru TOATE Magazinele din Romania Anuntate Oficial Romanilor

LIDL Romania Modificarile TOATE Magazinele Romania Anuntate Oficial Romanilor

LIDL Romania aduce in atentia imediata a romanilor din intreaga tara o serie de modificari pentru toate magazinele din tara noastra, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de noutati foarte importante de care ne vom putea bucura in cursul zilelor urmatoare in locatiile din intreaga tara, conform mesajului de mai jos.

LIDL Romania explica mai jos ca un nou catalog de produse, care vor fi disponibile intre 11 septembrie si 17 septembrie 2023, a fost publicat, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre o gama foarte variata de produse pe care le vom putea cumpara pentru o perioada foarte limitata de timp.

LIDL Romania: Modificarile pentru TOATE Magazinele din Romania Anuntate Oficial Romanilor

Dupa cum spun cei de la LIDL, produsele sunt specifice pentru aceasta perioada a anului, astfel ca vorbim despre multe noutati interesante de care ne vom putea bucura in cursul urmatoarelor zile, vor fi disponible si in cantitati limitate, asa ca grabiti-va sa cumparati ce vreti, cat produsele sunt disponibile.

LIDL nu este la primul anunt de acest gen in Romania, iar asta pentru ca in trecut am vazut de la lantul de supermarket-uri si alte promotii similare, cu produse inclusiv din diverse categorii care nu sunt disponibile chiar atat de des, asa ca ramane doar sa vedem ce alte surprize mai pregateste compania.

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 11 – 17.09.2023. Ți-am pregătit: bunătăți Sol & Mar în stil iberic, ustensile #Parkside pentru atelier, accesorii și decorațiuni de toamnă pentru casa ta … și multe alte surprize pentru întreaga familie! Intră în aplicația #LidlPlus, activează cupoanele săptămânale înainte de a veni la cumpărături și beneficiază de reduceri la diverse produse! Nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat.