Volodimir Zelenski l-a Prezentat Oficial pe Noul Ministru al Apararii din Ucraina

Volodimir Zelenski l-a Prezentat Oficial pe Noul Ministru al Apararii din Ucraina

Volodimir Zelenski a hotarat sa il prezinte in mod oficial pe noul ministru al apararii din Ucraina, iar asta pentru ca, dupa cum prea bine stiu unii dintre voi, Rustem Umierov a devenit noul om responsabil cu gestionarea razboiului initiat de catre Rusia.

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial mai jos despre noul sau ministru, ceea ce a facut pana in momentul de fata in Ucraina in pozitiile pe care le-a detinut, dar si ceea ce urmeaza sa faca pentru ca tara sa poata castiga razboiul.

“L-am prezentat pe noul ministru al apărării al Ucrainei, Rustem Umierov. Și sarcinile cu care se confruntă acum. Este nevoie de o nouă entitate a Ministerului Apărării. Acesta este ministerul responsabil de coordonarea întregului sector de apărare.

Soldatul ucrainean este o prioritate cheie a forțelor de apărare. Dacă sunt necesare schimbări în activitatea forțelor de apărare pentru binele și puterea războinicului, atunci astfel de schimbări trebuie să fie instantanee. Acest lucru se aplică tuturor, de la procedurile birocratice care ocupă timp și energie soldaților până la asigurarea soldaților noștri.

Tot ceea ce poate fi digitizat trebuie digitizat. Fiecare procedură birocratică care poate fi anulată trebuie anulată. Orice lucru care poate proteja viața și sănătatea soldaților trebuie găsit și furnizat trupelor ucrainene. Este nevoie de o nouă filozofie de atitudine față de soldații ucraineni: oamenii nu sunt consumabile. Timpul și energia lor sunt valoarea statului.

Forțele de Apărare ale Ucrainei au cea mai mare experiență din lume de apărare de succes în războiul modern. Tot ceea ce oferă o astfel de protecție ar trebui să funcționeze pentru fiecare soldat ucrainean, pentru statul nostru în general și pentru siguranța partenerilor noștri.

Acest lucru trebuie făcut. Intenționat. Acest lucru este valabil pentru orice, de la pregătirea soldaților până la sprijinul medical al brigăzilor, de la sprijinul de luptă până la comunicarea cu rudele soldaților noștri.

Și, cel mai important, este nevoie de mai multă încredere. Încredere în deciziile care se iau, încredere în achizițiile care se efectuează, încredere în aprovizionarea care este planificată și realizată și încredere în comunicarea dintre unități și legăturile sistemului de apărare al Ucrainei de care au nevoie.
Sunt sigur că Rustem Umyerov îl poate oferi.”