Germania: Decizii de ULTIMA ORA la Berlin cu Efect dupa BLOCAREA Aderarii Romaniei la Schengen

Germania Decizii ULTIMA ORA Berlin Efect BLOCAREA Aderarii Romaniei Schengen

Germania anunta o noua serie de decizii extrem de importante, care vor avea un impact serios dupa blocarea aderarii Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca vorbim despre hotararea de a se crea un centru de analiza operationala privind migratia, Politia Federala din tara fiind cea care il va gazdui, si care va actiona in baza informatiilor sale.

Germania vrea sa prinda mai multi traficanti de persoane, iar asta pentru ca vrea sa reduca substantial migratia, deci are nevoie de masuri dedicate pentru ca acest lucru sa se intample, iar ele au legatura cu prinderea traficantilor de persoane, dar si oprirea acestora sa isi reia activitatile in viitor, si sa aduca iar ilegal oameni in tara.

Germania vrea deasemenea sa incrimineze traficul de minori, iar asta pentru ca acum nu este ilegal pentru un traficant sa aduca minori in tara, dar si acest lucru urmeaza sa se schimbe in viitor, reducerea numarului de intrari ilegale in tara fiind un element principal pentru ca aderarea Romaniei la Schengen sa devina realitate.

“Înființăm un centru de analiză operațională la Poliția Federală. Aceasta evaluează toate cazurile de contrabandă pentru a identifica rapid legăturile dintre cazuri și autori. Și vom înființa un nou grup operativ cu țările noastre vecine. Acest lucru va crește semnificativ presiunea de căutare. Vrem să expulgem contrabandiştii rapid şi consecvent.

Trebuie să reglementăm acest lucru clar în lege. Mai avem nevoie de o altă schimbare: în prezent, introducerea ilegală de minori nu este infracțiune pentru că aceștia nu intră ilegal în țară. Cu toate acestea, o astfel de contrabandă ar trebui să facă obiectul unei urmăriri penale stricte. Nimeni nu înțelege asta. Am trimis deja o sugestie.”