WhatsApp: Mesajul IMPORTANT, ce Trebuie sa Stii si sa faci pe Telefoanele Android

WhatsApp Mesajul IMPORTANT Trebuie Stii faci Telefoanele Android

WhatsApp le transmite in mod oficial utilizatorilor de telefoane Android un mesaj important cu privire la ceea ce trebuie sa stie si sa faca in propriile dispozitive, pentru a se putea bucura de o mai buna protectie pentru conversatiile pe care le au cu diverse persoane, ele putand fi salvate foarte usor in cadrul Google Drive.

WhatsApp explica mai jos cum putem salva conversatiile noastre in Google Drive in acest moment, iar asta pentru ca procesul este unul simplu si ne asigura de faptul ca datele noastre importante nu sunt pierdute, chiar daca telefonul ne este furat de catre cineva la un moment dat.

Backup pentru conversatii cu Google Drive

Cel mai simplu mod de a vă transfera datele WhatsApp pe un telefon nou este folosirea Google Drive. Google Drive este oferit, dezvoltat și operat de Google. Fișierele de rezervă pot varia în dimensiune și pot folosi date mobile.

Conectați-vă telefonul la Wi-Fi înainte de a face backup pentru chat-urile pe Google Drive, pentru a evita costuri suplimentare. Va trebui să faceți backup pe Google Drive la fiecare cinci luni pentru a evita ștergerea automată a backupului de către Google.

Note:

  • Backup-ul WhatsApp este legat de numărul de telefon și de contul Google cu care au fost create.
  • Copilurile de rezervă WhatsApp care nu au fost actualizate în 5 luni ar putea fi șterse automat de Google. Pentru a evita pierderea oricăror copii de rezervă, vă recomandăm să faceți copii de rezervă ale datelor WhatsApp des.
  • Prima dvs. copie de rezervă pe Google Drive poate dura ceva timp. Vă recomandăm să lăsați telefonul conectat la o sursă de alimentare.
  • De fiecare dată când creați o copie de rezervă Google Drive folosind același cont Google, copia de rezervă anterioară va fi suprascrisă de Google. Nu există nicio modalitate de a restabili o copie de rezervă mai veche din Google Drive.
  • Media și mesajele pentru care faceți backup nu sunt protejate de criptarea WhatsApp end-to-end în timp ce sunteți în Google Drive, cu excepția cazului în care ați selectat să activați backupul criptat end-to-end.
  • Dacă întâmpinați probleme cu backup-ul pe Google Drive, chat-urile și media stocate în baza de date WhatsApp a telefonului sunt disponibile dacă utilizați OS 9 sau o versiune mai mică. Puteți afla mai multe despre restaurare din baza de date WhatsApp a telefonului dvs. aici.

Vă rugăm să consultați periodic acest articol din centrul de ajutor pentru actualizări.