LIDL Romania Anunta Oficial Romanii, ce da GRATUIT prin Magazinele din Romania!

LIDL Romania Anunta Oficial Romanii GRATUIT Magazinele Romania

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu unele dintre cele mai mari prezente in tara noastra la ora actuala, a decis sa-i surprinda complet pe clientii din toata tara, si sa anunte in mod oficial o noua promotie prin intermediul careia le da romanilor produse gratuite, daca sunt interesati sa profite de tot ceea ce le este pus in fata chiar in acest moment.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca, daca decidem sa cumparam produse in valoare de 70 de LEI din magazinele sale, dar si unul cu brand-ul Sol Y Mar, iar apoi inscriem bonul de cumparaturi in aceasta campanie, vom avea sansa de a castiga oricare dintre produsele pe care le aveti mentionate in mesajul oficial disponibil chiar acum mai jos.

LIDL Romania Anunta Oficial Romanii, ce da GRATUIT prin Magazinele din Romania!

Puteti vedea ca LIDL vorbeste depsre un robot de bucatarie KitchenAid, 5 blender Phillips, dar si 10 carduri cadou in valoare de 300 de LEI fiecare, astfel ca aveti de ce sa profitati de aceasta campanie, atat timp cat ea este derulata in Romania, pentru ca vorbim despre ceva oferit numai pentru o perioada foarte limitata de timp in tara noastra, deci nu ratati ocazia aceasta.

LIDL are toate produsele de la Sol Y Mar disponibile in mod oficial in magazinele sale din toata tara incepand cu ziua de luni, 11 septembrie 2023, deci aveti la dispozitie numai o saptamana pentru a cumpara tot ceea ce va intereseaza, iar asta pentru ca dupa aceea, aceste produse vor fi scoase din magazine, si vor fi inlocuite cu altele dar probabil fara vreo alta promotie.

Degustă colecția de specialități în stil iberic și câștigă premii! Iei orice produs Sol Y Mar pe un bon de minimum 70 lei. Te înscrii în tragerea la sorți pentru premii aici. Uite ce poti castiga saptamana aceasta! Premiul cel mare este un robot de bucatarie KitchenAid, dar sunt si 5 blendere Phillips, sau 10 carduri cadou LIDL in valoare de 300 de LEI.