Armata Romana: 2 Noi Anunturi de ULTIMA ORA cu Actiuni Desfasurate de Militarii Romani

Armata Romana 2 Noi Anunturi ULTIMA ORA Actiuni Desfasurate Militarii Romani

Armata Romana aduce in imediata atentie a milioane de romani din toat atara o serie de informatii importante legate de actiunile desfasurate de catre militarii romani, iar asta pentru ca, intr-o prima faza, ni se vorbeste despre Marsul Lupilor Negri, la care au participat 200 de persoane, conform informatiilor de mai jos.

Armata Romana vorbeste deasemenea inclusiv despre prima zi de scoala pentru elevii institutiilor educationale militare care si-au inceput activitatea de astazi in Romania, detaliile importante cu privire la debutul noului an scolar fiind publicate de catre autoritati pentru ca romanii sa fie informati despre ceea ce se intampla.

“„Marșul Lupilor Negri”, ediția a IV-a. Aproximativ 200 de participanți de toate vârstele, militari și civili care au vrut să-și testeze limitele s-au aliniat ieri la startul competiției dedicată aniversării a 29 de ani de existență a Batalionului 151 Infanterie „Războieni”. ,,Marşul Lupilor Negri” a fost alcătuit din două probe: cea de anduranţă care a presupus o alergare cu echipament specific în teren variat.

Pe o distanță de aproximativ 10 kilometri și proba de agilitate specifică, ce constat în parcurgerea unui traseu aplicativ-utilitar. Pe durata desfăşurării marşului au fost pregătite şi alte activităţi specifice vieţii militare: prezentarea de tehnică militară, atelierul sanitar unde colegii noștrii au împărtășit tehnici de bază pentru acordarea de prim-ajutor, tehnici de cercetare-supraveţuire, exerciţii demonstrative de luptă în mediul urban și jocuri pentru copii.

În acest an s-au alăturat activității și militarii din Replubica Moldova, cu care Lupii Negri au desfășurat de-a lungul timpului activități de instruire în comun. Chiar daca a fost o atmosferă de sărbătoare, competiţia a fost una disputată stabilindu-se şi un clasament final. Locul I categoria masculin, a fost adjudecat de către domnul Atănăsoaei Cătălin.

Locul al II-lea a fost ocupat de către domnul Rădeanu Ion, iar locul al III-lea i-a revenit domnului David George. Locul I categoria feminin, a fost adjudecat de către doamna Ciobanu Mirela, locul al II-lea a fost ocupat de către doamna Țepeș Ana, iar locul al III-lea i-a revenit doamnei Mihaly Oana Petronela.

Prima zi de şcoală este diferită pentru fiecare elev. Pentru unii azi este prima zi de şcoală, vor intra într-o nouă lume, își lasă părinții la poartă și încep să se descurce singuri. Alți elevi s-au trezit deja de la ora 04.00 pentru că au de mers 5 km până la școală pe jos dar asta nu îi oprește să studieze. Elevii militari sunt deja în liceu, au venit cu valizele mai mari ca ei şi nerăbdători să îşi revadă a doua familie.”